Starclean


Profesionalni rezultati pri vsakem kuhanju

Pečica Whirlpool Star clean AKZM 838Današnje pečice lahko poskrbijo, da so kuharski neuspehi stvar preteklosti. Ena takih je gotovo Whirlpoolova AKZM 838, ki z vgrajenimi 30 recepti in inteligentnimi senzorji funkcije 6. čut, skrbijo za celoten proces kuhanja, nadzorujejo porabo energije, prilagajajo čas kuhanja in vam celo dajo zvočni znak, ko je treba hrano premešati ali obrniti. In rezultat? Varčujete s časom in energijo ter dobite odlične rezultate pri vsakem kuhanju.Cook3

Whirlpoolova pečica s 6. čutom kombinira močan grelni element s posebnim načinom pretoka vročega zraka, kar omogoča funkcijo Cook3. To je osnova za kuhanje treh različnih jedi hkrati, brez da bi se njihovi okusi mešali med sabo. Pečica Whirlpool Star clean AKZM 838Posebno razporejanje vročega zraka ves čas obnavlja zrak v pečici, zato lahko kuhamo tri povsem različne jedi - npr. ribe, zelenjavno pito in pecivo - skupaj, tudi če se temperature, potrebne za njihovo kuhanje razlikujejo do 30°C. S tem prihranimo čas in energijo. Neverjetno!

Ready2Cook

Pečica Whirlpool Star clean AKZM 838Zahvaljujoč funkciji Ready2Cook tudi ni več potrebe za predgretje pečice (čeprav ga ta vseeno omogoča), ne glede na to kaj kuhate. Poseben, patentirani algoritem nadzira močan grelni element in tako je peč vedno pripravljena za kuhanje. S tem ne prihranimo samo do četrtino časa, ampak porabite tudi do 20%* manj energije. Nadziran proces gretja tudi preprečuje premočno zapečenje jedi, kar je idealno za jedi, ki se morajo peči postopoma.

Pečica Whirlpool Star clean AKZM 838Čiščenje je izredno enostavno. Za razliko večine dražjih pečic, ki ponujajo pirolitično čiščenje (maščobe in umazanija pri visoki temperaturi zgorijo in se spremenijo v prah), Whirlpoolov Star cleanponuja parno čiščenje. Sistem izkorišča posebne obloge in moč pare, ki ob uporabi posebnega, kratkega in varčnega programa, umazanijo zbere na dnu pečice, od koder jo preprosto obrišemo. 

Pečica Whirlpool Star clean AKZM 838Tehnični podatki:

• Parno čiščenje Star clean
• Tehnologija 6. čut
• Popolno elektronsko upravljanje
• Ventilatorsko gretje
• 15 funkcij
• Cook3 za peko na treh nivojih
• Hlajenje vrat
• Teleskopska vodila
• Energijski razred A
Prostornina 73 l
• INOX zaščita proti prstnim odtisom
• Mere (ŠxGxV): 59.5x56.4x59.5 cm


* Maksimalni prihranek na testih raznih jedi z uporabo funkcije ''brez predgretja'' v primerjavi z uporabo predgretja.

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.