Okus!

Pripravite brbončice

Electrolux SousVidePredstavljajte si jedi, ki imajo tako čist okus, da se vam zdi, kot bi jih okusili prvič. Si predstavljate, da bi bila hrana tako okusna, da bi bili vaši gostje prepričani, da so v eni izmed najbolj finih restavracij kar jih je.

Pri Electroluxu pravijo, da si lahko z njihovo novo tehniko kuhanja SousVide tak uspeh zagotovite tudi doma. SousVide je tehnika priprave jedi, ki jo uporabljajo najboljše Michelin-ove restavracije za doseganje konsistentnih in vrhunskih rezultatov za še tako zahtevne goste. Zaradi 90 let izkušenj sodelovanja s profesionalnimi kuharji, si Electrolux lahko privošči, da to tehniko deli tudi z nami, v vaši domači kuhinji.

Odprite svet okusov

Electrolux SousVide

Bolj preprosto skoraj ne gre. Napolnimo vrečke in okrepimo okuse hrane tako, da "zaklenemo in povežemo" okus ter hranljive vrednosti naših sestavin. Ko so sestavine »na varnem« v vakumirani vrečki, jih še skuhamo v kombinirani parni pečici SousVide pri nizkih temperaturah. Tako se ohranijo tekstura jedi, sočnost in večina pristnih ter originalnih dobrot posameznih sestavin jedi. Electrolux SousVideOkusi so tako bolj bogati, kombinacije harmonične in jedi povsem drugačne, skoraj naravne, čeprav so kuhane. Bistveno pri tem je, da lastni sokovi, ki ostanejo v živilu, ohranjajo naravno mehkobo in sočnost. Kratek posnetek o tem, kako deluje SousVide, si ogledate tudi na youtube-u.

Oglejte si možnosti

Electrolux SousVideKombinirana parna pečica SousVide nudi nove načine za doseganje odličnih okusov, skupaj z ostalimi aparati linije Electrolux Inspiration. SousVide kuhanje ne samo, da zmanjšuje riziko prekuhanja hrane, ampak ohranja večino hranilnih vrednosti in vitaminov v jedeh. Kuhanje v pari v vakuumsko zaprti vrečki pomeni, da se jed lahko pripravi v naprej, skuha in zaužije pa kasneje, brez vpliva na okus ali teksturo jedi. Čiščenje po koncu obroka je zelo enostavno, saj ni loncev - po kuhanju v pečici, se vakuumsko vrečko enostavno zavrže.

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.