Že petič!

Gorenjev razvoj

Gorenje Red Dot za pečico s TFTGorenje je že peto leto zapored prejemnik nagrade red dot. To je prestižna mednarodna nagrada s področja industrijskega oblikovanja, ki so jo letos v Gorenju prejeli za pametno pečico s TFT zaslonom. Oblikoval jo je njihov Gorenje design studio.
Letos so se za red dot nagrado v kategoriji produktnega oblikovanja potegovala podjetja iz več kot 50 držav. 40-članska žirija priznanega mednarodnega natečaja za oblikovalske dosežke je med skupno 4815 prijavami izbrala tudi pečico Gorenje s TFT zaslonom.

Gorenje Red Dot za pečico s TFTV Gorenju pravijo, da so tehnologijo in inovacijo spojili in ju nadgradili z oblikovanjem. Pečica iz nove generacije vgradne tehnike zato predstavlja najsodobnejšo rešitev za upravljanje pečice na dotik, ki ga uporabniki lahko najhitreje prepoznamo po velikem barvnem TFT zaslonu. Prek njega dostopamo do najrazličnejših funkcij, ki jih izbiramo glede na naravo peke, programske možnosti in izkušnje. Zadnje so seveda prednost, ne predstavljajo pa nikakršnega pogoja za uspeh, saj pečica sama nudi prav vse prednastavitve, ki jih potrebujemo za pripravo okusne hrane.

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.