Plus X Award

Nagrada za parno pečico Gorenje

Gorenje je prejemnik Plus X award za parno pečicoV prostorih nekdanjega nemškega parlamenta v Bonnu so slavnostno podelili nagrade Plus X Award. Že enajsto leto zapored je med prejemniki nagrad tudi Gorenje. Gorenje je prejemnik Plus X award za parno pečicoStrokovno žirijo, ki jo sestavljajo predstavniki iz 25 različnih panog, je prepričala najnovejša kombinirana parna pečica iz linije aparatov Gorenje+, ki je bila nagrajena v kategorijah kakovost, dizajn, prijazno upravljanje in funkcionalnost.

Gorenje GS 778 BGorenje je prejemnik Plus X award za parno pečico

Nagrajena kombinirana parna pečica Gorenje z modelno oznako GS 778 B je predstavnica nove generacije vgradnih pečic, ki jih Skupina Gorenje v letošnjem letu uvaja na različne trge in za katero je prejela tudi že dve nagradi za oblikovanje Red dot.
Nagrade Plus X Award so bile inovativnim tehnologijam ter izdelkom s področij športa in življenjskega stila prvič podeljene pred enajstimi leti, Gorenje pa je večkratni prejemnik te nagrade.

Gorenje je že enajstič prejelo nagrado Plus X Award, tokrat za kombinirano parno pečico GS 778 B.

Gorenje,nagrada,Plus X Award,parna pečica,GS 778 B

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.