Nove pečice!

Dizajn à la carte, tehnologija à la Bosch

Bosch pečice serije 8Nove pečice Boscheve serije 8 poskrbijo, da meso, ribe, vegetarijanske jedi, pecivo ali sladice vedno uspejo tako, kot smo si želeli. In to na zelo enostaven način. Za to poskrbijo nove pečice Bosch Serije 8 s številnimi inovativnimi funkcijami.

Z natančnim PerfectBake senzorjem za peko pečica stalno meri količino vlage v jedeh in samodejno regulira vse nastavitve. Tako ni več potrebno nastavljati načina gretja, časa priprave in temperature. Preprosto izberemo vrsto jedi in pritisnemo na "Start". Ostalo naredi pečica sama. Rezultat je vedno popoln: slasten kruh, pecivo ali pita.

Bosch pečice serije 8Pri peki purana, telečje pečenke ali brancina lahko s tritočkovno sondo za pečenje PerfectRoast pripravimo vsako jed skoraj brez truda. Sonda za pečenje s tremi merilnimi točkami meri temperaturo mesa med peko izjemno natančno, kar vam zagotavlja odlične rezultate pečenja. Uporabljate jo lahko tudi v mikrovalovni pečici ali v parni pečici.

4D vroči zrak.

V pečicah z načinom gretja 4D vroči zraklahko jedi pečemo na poljubnem nivoju od 1 do 4. Rezultat bo vedno enak, za kar poskrbi novi ventilator, ki med obratovanjem spreminja smer in tako enakomerno porazdeli toploto na vseh nivojih. Ta način gretja zagotavlja enakomerno peko tudi na vseh štirih nivojih hkrati.

Peka s paro

Bosch pečice serije 8Izbrane pečice Bosch Serije 8 z integrirano parno pečico združujejo najboljše prednosti klasične pečice in peke s paro. V  njih lahko pripravimo sočno pečenko s hrustljavo skorjico ali odlično zapečen kruh. Pri tem sta upravljanje in čiščenje popolnoma enostavna.

V novi generaciji pečic Bosch Serija 8 so na voljo klasične pečice, 2 v 1 kombinirane pečice (klasična in parna pečica, ter klasična in mikrovalovna pečica), parne pečice in mikrovalovne pečice. Na voljo so v treh modnih barvah – črna, bela in izvedba iz nerjavečega jekla.


Bosch je predstavil popolnoma nove in bogato opremljene pečice Serije 8, ki s svojimi funkcijami nadomestijo tudi našo pozornost med peko.

bosch,bsh,pečica,serija 8,4d,pečenje,kuhinja

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.