Beko Chef

Novost na trgu


Pečica Beko ChefPečica "Beko Chef" bo popestrila vašo kuharsko izkušnjo in vas zabavala z ranovrstnimi okusi z vsega sveta, saj vam ponuja kar 52 receptov znotraj 6 glavnih kategorij in sicer peciva, belega in rdečega mesa, rib, specialitet in zdravih jedi. Vse, kar morate narediti je, da vstavite jed v pečico in z menija izberete primeren avtomatski program za peko. Pečica "Beko Chef" ustrezno določi najbolj primerno nastavitev, temperaturo in tranjanje peke. Njena edinstvena prednost pa je peka s pomočjo pare, ki je zelo uporabna za skupine jedi, kot so pecia, belo in rdeče meso in riber ter je odlična za ustvarjanje hrustljave skorje na kuhu in pecivih. Pri peki belega in rdečega mesa in rib para odlično ohranja sokove in zmanjšuje vsebnost maščobe. Tako bod izsušen puran, trda pečenka in mastno mesto postali preteklost.

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.