Gorenje iChef+


V Gorenju so letos še posebej izpostavili dve novosti: inovativno IQcook indukcijsko kuhališče z IQ senzorsko tehnologijo in edinstvenim programom IQsteam za zdravo kuhanje (tega smo na naših straneh že predstavili) ter prototip pečice iChef+ z Wi-Fi tehnologijo.

Pečica iChef+

Gorenje iChef+Vsekakor gre za inovativno tehnologijo v kuhinji, ki prihaja na veliko veselje tehnoloških navdušencev. Gorenje je tako premierno predstavilo še en tehnološki presežek blagovne znamke Gorenje+, ki ne bo ostal pozabljen, pač pa s svojim naprednim pogledom na kuhanje kvečjemu opozoril na nove možnosti in pot, ki jo ubirajo tudi kuhinjski pripomočki. Zdaj je že jasno, da se brezžični tehnologiji in prenosu informacij ne moremo upreti. Tudi med kuhanjem ne.

Pečica iChef+ z Wi-fi tehnologijo je prototip večkrat nagrajene tehnološke dovršene pečice iChef+ z edinstvenim elektronskim programskim modulom z drsnim upravljanjem, ki z uporabnikom komunicira prek velikega interaktivnega barvnega zaslona.

Pečica iChef+ je odslej nadgrajena z brezžično povezavo Wi-Fi, ki omogoča daljinsko upravljanje pečice s pomočjo pametnega telefona z Androidnim sistemom. Z aktiviranjem posebne aplikacije, lahko začnemo ali zaključimo postopek pečenja, nadziramo vmesne faze pečenja ter nalagamo slastne recepte. Kuhanje bo tako bolj tehnološko dovršeno, predvsem pa ga ne bo omejila fizična prisotnost ali nepoznavanje receptov.

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.