Parni stroj

»STEAMGLOSS« - Pomivanje posode s pomočjo pare

Parni pomivalni stroj BEKO DSN6845FXPomivalni stroj znamke Beko s funkcijo »SteamGlos« ustvari paro in predstavlja novo rešitev za bleščečo* suho posodo. Za 30 odstotkov bolj svetleči kozarci se s pomočjo tehnologije s paro perfektno svetlikajo, saj poseben generator ustvarja paro, ki za vašo posodo poskrbi veliko učinkoviteje, kot smo bili vajeni doslej.

Gumb za pomivalne tablete

Parni pomivalni stroj BEKO DSN6845FXPomivalne tablete so kompaktne in preproste za uporabo, ampak včasih povzročijo slabše sušenje ali pa se ne raztopijo popolnoma in za sabo v pomivalnem stroju pustijo ostanke. Pomivalni stroji znamke Beko so opremljeni s tipko za pomivalne tablete, ki preprečuje tovrstne negativne posledice in zagotovi optimalno delovanje pri uporabi pomivalnih tablet.

Hitro pranje »QUICK&CLEAN«

Parni pomivalni stroj BEKO DSN6845FXProgram »Quick&Clean« je edinstven program, ki zagotavlja učinkovito pomivanje razreda A. To ne velja samo za manj umazano posodo, ampak tudi za običajno umazane lonce in drugo posodo. Ta cikel pomivanja bo vašo posodo pomil v samo 58 minutah, kar bo celo hitreje kot pri pomivanju posode na roke.

Samodejno pranje - AUTO PROGRAM

Parni pomivalni stroj BEKO DSN6845FXPri samodejnemu programu senzorji zaznajo nivo umazanosti posode in samodejno izberejo ustrezen program za pomivanje. Od zdaj naprej vam ne bo več treba izbirati programa. Posoda se pomije z minimalno porabo energije in vode. Program zagotavlja praktično in ekonomično pomivanje

Parni pomivalni stroj BEKO DSN6845FXAqua stop je sistem, ki preprečuje, da bi se voda izlila po stanovanju, saj ob morebitnem puščanju zapre dotok vode. Tu so še Antibakterijska zaščita, ki preprečuje pojav bakterij, aktivno sušenje z ventilatorjem in povečanim kroženjem zraka, ki po sušenju posodo tudi ohladi, fleksibilna polovična napolnjenost in program »ECO 50 ºC« za pomivanje običajno umazane posode in za varčevanje z energijo.

Zaklepanje in zaščita otrok

Parni pomivalni stroj BEKO DSN6845FXFunkcija zaklepanja bo otrokom preprečila igranje s tipkami na pomivalnem stroju, saj z vklopom zaklepanja izbranega programa ni mogoče spreminjati. Za otroke pa poskrbi tudi poseben program za zaščito otrok, ki poskrbi, da je otroški pribor popolnoma čist in brez bakterij. Za zagotovitev popolne higiene otroškega pribora, krožnikov in steklenic Beko združuje intenzivni cikel pomivanja in zelo vroč cikel izpiranja. Program za zaščito otrok je certificiran s strani LGA in zagotavlja 99,99 odstotno higieno.

*LGA rezultati dokazujejo odlično sušenje brez ostankov umazanije. 30-odstotna izboljšava pri kozarcih in 43-odstotna izboljšava pri porcelanu.

Video predstavitev

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.