Bosch ActiveWater 45

Majhen a učinkovit

Vrhunski rezultat in zmaga ožjega pomivalnega stroja ActiveWater45 je dosežena še posebno zasluženo, saj so številni pomivalni stroji za majhne prostore ali ozke omare – kot navaja »testna« revija (Stiftung Waretest, 06/2013) – še vedno videti kot kompromisna rešitev. A to ne velja za varčnega zmagovalca znamke Bosch. Sodniki so bili mnenja, da je to edini aparat v testni kategoriji, ki ni imel »nobenih težav pri kosanju s širšimi modeli«. Zahvaljujoč dvema pršilnima ročicama DuoPower™, ki se nahajata ena za drugo, omogoča tudi izjemne rezultate čiščenja. Ti zagotavljata, da se voda razprši v vsak kotiček majhne notranjosti, kar pomeni, da ne gre niti kapljica vode v nič, vsak kos posode pa je ob koncu bleščeče čist. V kombinaciji z »odlično prilagojenimi in učinkovitimi programi« ter dobro izdelavo je ActiveWater 45 odlična alternativa za vse, ki potrebujejo ožji pomivalni stroj, vendar se ne želijo odpovedati ekologiji, varčnim funkcijam in vrhunskim rezultatom pomivanja.

Popolnoma vgradni pomivalni stroj Bosch ActiveWater45Varčen, priročen in hiter

Bosch ActiveWater 45 spada v razred energijske učinkovitosti A++. Vgrajena inteligentna tehnologija združuje varčno in učinkovito porabo vode in električne energije, ter funkcionalnost in prilagodljivost.

Podatki na kuhinjskih tleh

Popolnoma vgradni pomivalni stroj Bosch ActiveWater45Funkcija TimeLight je še posebej priročna inovacija. Pri popolnoma vgradnih pomivalnih strojih BOSCH s skrito upravljalno ploščo se čas do izteka pomivalnega cikla s pomočjo LED osvetlitve projicira na kuhinjska tla. Tako lahko kadar koli preverite, kdaj bo vaša posoda čista in suha, vi pa lahko med tem brez težav opravite še druga hišna opravila.

Izbor programov ponuja številne možnosti, glede na vrsto in umazanost posode: poleg daljših, izjemno energijsko učinkovitih programov – predvsem programa Eco50 – testirani pomivalni stroj nudi izbor krajših programov z nekoliko višjo porabo energije. To uporabniku omogoča izbiro med »izjemno varčnostjo« in »visoko hitrostjo«, odvisno od situacije. Kot potrjujejo nedavno opravljeni testi, bodo rezultati v obeh primerih odlični.

Ali je zmaga prinesla tudi ugodno ceno, ali pa morda obratno, ne vemo, vsekakor pa je za kupce ugodba cena še posebej pomembna. Priporočena akcijska maloprodajna cena za pomivalni stroj Bosch SPV69T20EU je 669,00 €, priporočena MPC pa 761,49 €. Prihranek je torej kar zajeten. 

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.