Bosch ActiveWater 60

Junijski rezultati

Organizacija Stiftung Warentest je v svoji junijski izdaji revije objavila rezultate svojih testiranj. V reviji so preizkuševalci primerjali 10 popolnoma vgradnih pomivalnih strojev v klasičnem 60-centimetrskem formatu. Rezultat: Boschev SMV69N00EU je med modeli pomivalnih strojev s skrito upravljalno ploščo  osvojil naslov »zmagovalec testa«. Posebna pozornost je bila namenjena testnem merjenju korelacije med porabo energije in vode, rezultati čiščenja in trajanjem ciklov.

Čist, trpežen in tih

Pomivalni stroj Bosch ActiveWater 60Z doslednimi rezultati je zmagovalec v kategoriji popolnoma vgradnih aparatov sodnike prepričal s svojo izjemno močjo delovanja in neopaznim videzom. Aparat »zelo dobro čisti« in njegov varčni program porabi »najmanjšo količino energije in vode«, navaja revija v povezavi s testiranjem. Pohvale je bila deležna tudi majhna emisija hrupa, ki znaša le 42 decibelov, tako da je pomivalni stroj ob zvoku običajnega pogovora komaj slišen. Praktični »Vario predal«, v katerega se lahko zlagajo majhni kosi jedilnega pribora, zajemalke za juho in ostali kuhinjski pripomočki kjer se očistijo do popolnosti, je Boschu prav tako prinesel dodatne točke.

Zmagovalni model, spada v razred energijske učinkovitosti A++. Vgrajena inteligentna tehnologija združuje varčno in učinkovito porabo vode in električne energije in prilagodljivost.

Informacije na tleh

Pomivalni stroj Bosch ActiveWater 60Funkcija TimeLight je še posebej priročna inovacija. Pri popolnoma vgradnih pomivalnih strojih BOSCH s skrito upravljalno ploščo se čas do izteka pomivalnega cikla s pomočjo LED osvetlitve projicira na kuhinjska tla. Tako lahko kadar koli preverite, kdaj bo vaša posoda čista in suha, vi pa lahko med tem brez težav opravite še druga hišna opravila.

Izbor programov ponuja številne možnosti, glede na čas, ki ga imate na voljo: poleg daljših, izjemno energijsko učinkovitih programov – predvsem programa Eco50 – testirani pomivalni stroj nudi izbor krajših programov z nekoliko višjo porabo energije. To uporabniku omogoča izbiro med »izjemno varčnostjo« in »visoko hitrostjo«, odvisno od situacije. Kot potrjujejo nedavno opravljeni testi, so rezultati v obeh primerih odlični.

Priporočena maloprodajna cena za model ActiveWater 60 SMV69N00EU je 964,81 €

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.