PowerClean™


PomivalniStrojWhirlpoolADP7442/Whirlpool pomivalni stroj  ADP 7442 APC 6S IX_3.jpgWhirlpool je pri snovanju stroja upošteval potrebe svojih uporabnikov in zahteve po ohranjanju okolja, zato je s pomivalnimi stroji med energijsko najučinkovitejšimi ponudniki na trgu. S svojo "inteligentno" tehnologijo 6TH SENSE ta pomivalni stroj optimizira porabo sredstev, s prepoznavanjem stopnje umazanije posode in avtomatskim nastavljanjem cikla, ki je potreben za prihranek do 50%[2] energije, vode in časa.

Pri pranju ponuja niz raznovrstnih možnosti za zelo velika ali manjša polnjenja. Močne šobe z novim dizajnom v zadnjem delu stroja očistijo najtrdovratnejšo umazanijo brez dodatne porabe vode, kar pomeni, da ni potrebe po dodatnem drgnjenju ali predhodnem pranju posode. PomivalniStrojWhirlpoolADP7442/Whirlpool pomivalni stroj  ADP 7442 APC 6S IX_3.jpgSenzorji 6TH SENSE prepoznajo stopnjo umazanije posode v delu, kjer je PowerClean™ => ta informacija pa se uporablja za ustrezno regulacijo vodnega tlaka.

Razen tega se s samočistilnim filtrom, ki samodejno regenerira vodo vsakih 10 sekund, odstranjujejo delčki hrane. Z uvedbo posebne funkcije “soak-and-pulse” se je ročno čiščenje filtrov zmanjšalo na le dvakrat letno.

PowerClean™ omogoča tudi vertikalni sistem polnjenja posode v spodnjo košaro, s čimer se ustvari dodatni prostor[1], ki omogoča prostor za dodatnih deset posod v spodnji košari.
PomivalniStrojWhirlpoolADP7442/Whirlpool pomivalni stroj  ADP 7442 APC 6S IX_3.jpg
 
[1] Primerjava med posodo, pomito v Whirlpoolovem pomivalnem stroju s tehnologijo PowerClean, in posodo, pomito v Whirlpoolovem stroju brez tehnologije PowerClean.

[2] Primerjava med minimalno in maksimalno porabo pri programih 6TH SENSE.

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.