Pomivanje +

Omejitve prostora

Pomivalni stroj Gorenje+ GDV652XLRazvoj pomivalnih strojev je, posebno še odkar gre za popolnoma vgradne aparate, vedno bolj  zahtevna zadeva.  Predstavljajte si, da ste navzven omejeni s tipsko velikostjo, v kateri pa morate upoštevati še okrasne dele. Vrata so v bistvu del kuhinje, zato omejujejo globino stroja ker zahtevajo skoraj dva centimetra debeline poleg, sistema za pritrjevanje in spodnje okrasne letve, ki omejuje razvoj odpiranja vrat.

Settings+

Pomivalni stroj Gorenje+ GDV652XL

Pomivalni stroj Gorenje+ z modelno oznako GDV652XL zmore pomiti 196 kosov posode naenkrat. V Gorenju trdijo, da je to trenutno največja možna količina hkrati pomite posode v domači kuhinji.

Pomivalni stroj Gorenje+ GDV652XLIn kako jim je uspelo, čeprav stroj meri standardnih 59,6 × 86 × 55 centimetrov?  Pravijo, da jim je zneslo predvsem  zaradi prostorne notranjosti stroja, ki v višino meri 86 cm. Zasluge gredo tudi  povsem novi ureditvi, imenovani Settings+, ki s tremi košarami in modro razporejenimi brizgalnimi ročicami, zagotavlja učinkovitejše pomivanje.

Pomivalni stroj Gorenje+ GDV652XLStroj sodi v energijski razred A+, ponuja pa še ventilatorsko sušenje Dry+, 3-nivojski sistem prilagajanja košar Flex+ z nastavljivo zgornjo košaro, delni Aqua Stop, tipalo čistosti vode, skriti grelec, samočistilni filter, nastavek za daljši pribor in možnost premika začetka pomivanja do 24 ur.

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.