Pomivalni stroj DFN71046X30


Prostostoječi  pomivalni stroj DFN71046X30 porabi le 0,68 kW elektrike pri standarnem programu v energijskem razredu A+++-10%. Zahvaljujoč invertnemu BLDC motorju je glasnost le 44 dBA. Dodatne prednosti pa so antibakterijska zaščita vrat, avto program, program Baby protect, kovinski filter in funkcija Aquastop.Aktivno sušenje z ventilatorjem

    Sistem aktivnega sušenja za povečanje kroženja zraka v pomivalnem stroju uporabi ventilator in tako zagotavlja odlične rezultate. Posodo po končanem pranju ohladi, tako da jo boste lahko takoj odstranili iz pomivalnega stroja in si pri tem ne boste opekli rok.

Fleksibilna polovična napolnjenost

    Ni potrebe, da čakate, da bosta obe košarici popolnoma napolnjeni. Funkcija fleksibilne polovične napolnjenosti omogoča, da napolnite zgornjo, spodnjo ali obe košarici in izvedete ekonomično pomivanje.

Hiter program »Quick&Clean«

    Program »Quick&Clean« je edinstven program, ki zagotavlja učinkovito pomivanje razreda A. To ne velja samo za manj umazano posodo, ampak tudi za običajno umazane lonce in drugo posodo. Ta cikel pomivanja bo vašo posodo pomil v samo 58 minutah, kar bo celo hitreje kot pri pomivanju posode na roke.

Auto program Auto program

    Pri samodejnemu programu senzorji zaznajo nivo umazanosti posode in samodejno izberejo ustrezen program za pomivanje. Od zdaj naprej vam ne bo več treba izbirati programa. Posoda se pomije z minimalno porabo energije in vode. Program zagotavlja praktično in ekonomično pomivanje

Zaščita pred izlitjem vode (Aquastop zaščita)

    V primeru izlitjem vode poseben sistem v pomivalnih strojih znamke Beko zapre dovajanje vode v pomivalni stroj.

Antibakterijska zaščita

    Zaradi dolgoročnega nabiranja umazanije se lahko na košari pomivalnega stroja pojavijo bakterije. Antibakterijska zaščita pri pomivalnih strojih Beko preprečuje pojav bakterij.

Tipka za pomivalne tablete

    Pomivalne tablete so kompaktne in preproste za uporabo, ampak včasih povzročijo slabše sušenje ali pa se ne raztopijo popolnoma in za sabo v pomivalnem stroju pustijo ostanke. Pomivalni stroji znamke Beko so opremljeni s tipko za pomivalne tablete, ki preprečuje tovrstne negativne posledice in zagotovi optimalno delovanje pri uporabi pomivalnih tablet.

Nerjaveče jeklo, neobčutljivo na prstne odtise

    Zahvaljujoč posebnemu sloju na površini iz nerjavečega jekla, ki ga imajo izbrani modeli, se boste rešili prstnih odtisov. Naprava bo vse skozi čista in bleščeča.

Program »Eco 50 oC«

    Idealen program za pomivanje običajno umazane posode in za varčevanje z energijo.

Zaklepanje

    Funkcija zaklepanja bo otrokom preprečila igranje s tipkami na pomivalnem stroju. Z vklopom zaklepanja boste poskrbeli, da izbranega programa ne bo mogoče spreminjati.

Program za zaščito otrok

    Poskrbi, da bo otroški pribor popolnoma čist in brez bakterij. Za zagotovitev popolne higiene otroškega pribora, krožnikov in steklenic Beko združuje intenzivni cikel pomivanja in zelo vroč cikel izpiranja. Program za zaščito otrok je certificiran s strani LGA in zagotavlja 99,99-odstotno higieno.

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.