Varno pranje

Bosch nosilec za vinske kozarce za VarioFlexZvračanje

Pranje vinskih kozarcev je v pomivalnem stroju lahko prava mora, saj so visoki in izjemno nerodni za postavljanje. Med pranjem se zgodi, da vanje trči vrtljiva šoba ali pa se pod pritiskom vode nagnejo oziroma zvrnejo in razbijejo.

Do šestnajst hkrati

Rešitev za vaše vinske kozarce je košarica, v katero vstavimo 4 kozarce in jo trdno namestimo v enega od pomivalnih strojev Bosch s sistemom košar VarioFlex. Kozarci se tako varno operejo in so ponovno bleščeče čisti  brez posebnega truda in nevarnega opletanja po umivalniku. Bosch nosilec za vinske kozarce za VarioFlexNa spodnjo košaro pomivalnega stroja Bosch lahko namestimo štiri takšne košare hkrati, kar pomeni, da lahko naenkrat operemo do 16 kozarcev za vino.

Zanimivo, košarica za vinske kozarce Bosch je februarja letos prejela nemško priznanje za oblikovanje »iF Design Award 2014“, ki jo postavlja nekoliko višje od navadnega dodatka pomivalnemu stroju. V bistvu si to res zasluži, saj ima tudi vino vedno večji pomen, kaj pravite?

Košarica za vinske kozarce je dodatni pribor in jo lahko kot dodatni pribor za pomivalne stroje kupimo pri vseh pooblaščenih prodajalcih bele tehnike.

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.