»ProČisto«

Prilagodljivo pomivanje

Pomivalni stroj AEG ProCleanZlaganje v pomivalni stroj je kot obuvanje čevljev. Vsi jih obujemo, a vsakdo med nami drugače. Ravno tako vsi posodo zlagamo v pomivalni stroj, a vsak to počne na svoj način. Celo mož in žena imata večinoma vsak svojo »shemo«. Ste to že opazili? Če niste, bodite pozorni. Videli boste, da so razlike.

Pomivalni stroj AEG ProCleanA razlike niso pomembne, pomembna je zmogljivost. Posoda, ki jo uporabljamo je namreč zelo različnih velikosti, oblik, kvalitete in nenazadnje tudi umazana ni povsod enako. Izdelovalci pomivalnih strojev imajo težko nalogo, poiskati morajo ravno toliko skupnih lastnosti, da bomo uporabniki zadovoljni, obenem pa omogočiti toliko individualne rabe, da lahko v pomivalni stroj zložimo vse, kar želimo, ne glede na obliko in velikost.

Novi sistem prilagodljivega shranjevanja, ki ga je AEG uporabil za svojo serijo pomivalnih strojev ProCelan zagotavlja več prostora za zlaganje velike posode. Zmogljivost XXL pomeni več prostora in možnosti za zlaganje posode v pomivalni stroj. Ima odstranljiv nosilec za jedilni pribor in prilagodljivi košari, ki ju lahko dvignemo ali spustimo v različne položaje za razporeditev posode različnih velikosti.

Z gumico nad kozarce

Pomivalni stroj AEG ProCleanKozarci s peclji so mora vseh pomivalnih strojev. Zaradi njih so AEG strnili glave in v zgornji košari namestili mehke gumijaste konice, ki obdajajo žičnat okvir in zagotovijo dodatno stabilnost za kozarce številnih velikosti. Nosilci za kozarce SoftGrips, pa varno držijo peclje kozarcev, ter na ta način zagotovijo varen prijem med pranjem posode. ProClean ima celo posebno držalo za kozarce za pivo v spodnji košari in poseben program za pranje kozarcev, ki je  zasnovan tako, da kozarce ščiti pred praskami in jih ohrani sijoče.

Vrhunsko pomivanje

Pomivalni stroj AEG ProCleanČeprav je pomivalni stroj AEG ProClean nežen do kazarcev, nam ni treba skrbeti zaradi pomivanja najbolj umazanih loncev in ponev. ProClean zagotavlja vrhunske rezultate pri vsakem pomivanju, saj ima satelitsko brizgalno ročico, ki ima sistem dvojnega vrtenja. Ta poskrbi, da voda doseže vsak kotiček v pomivalnem stroju. Poleg tega pa program AutoSensesamodejno prilagodi dolžino in intenzivnost programa pomivanja glede na umazanost posode, kar zagotavlja prihranek časa in energije.

Prihranek je pomemben

Pri AEG so ponosni na inovacije, ki jih uporablja pomivalni stroj ProClean. Tehnologija TimeSaver pospeši program pomivanja za 50%, zahvaljujoč večji moči in tlaku vode. Pomivalni stroj ProClean omogoča izbiro med številnimi programi pomivanja, od nežnega do intenzivnega. Namenski program ProZone dva-v-enem hkrati pomije posodo z dvema stopnjama intenzivnosti, zahvaljujoč edinstveni funkciji FlowControl. Z nadzorom temperature in tlaka vsake brizgalne ročice lahko najobčutljivejše kozarce pomije istočasno z najbolj umazanimi lonci in ponvami.

AEG-jevi inženirji so mislili tudi na čas, ko stroj ne dela in zato zasnovali sistem, ki onemogoča, da se v stanju pripravljenosti energija ne troši. Gre za funkcijo AutoOff (samodejni izklop).

Med pranjem ProClean s projeciranjem odštevalnega časa na tla, obvešča o času, ki je še ostal do konca pomivanja. Glede na to, da ProClean deluje tiho in ne moti okolice, saj ima nivo hrupa samo 37dB, je izpis časa kar modra poteza, saj nam pove, da stroj še dela (kakor nekoč lučka, ki je svetila v tla), zaradi izpisa minut pa tudi omogoča, da lažje načrtujemo ostale aktivnosti.


Nova tehnologija,AEG,pomivalni  stroj,ProClean,posoda,kuhinja,kosilo,pomivanje

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.