Abraham

Še pomnite?

Pomivalni stroji Bosch 50 letPranje posode je bilo nekoč kar zahtevno opravilo. Vse je bilo drugače. Drugačna je bila posoda, saj se je nanjo hrana pošteno lepila. Drugačna so bila čistila, ki sicer niso bila ekološka in so ravno zato morda celo bolje čistila, vendar so tudi puščala hude posledice na rokah. Tudi voda je bila drugačna, saj marsikje sploh ni bila topla in gobice, ki so razpadle že po nekaj pranjih. Stroj, ki bi namesto nas prevzel zoprno pranje posode, je bil prava mana z neba. In bili so redki in dragi, vendar cenjeni in dobrodošli, iz leta v leto bolj popularni in bolj dostopni.

Pomivalni stroji Bosch 50 letPrvič pred 50 leti

Bosch je svoj prvi pomivalni stroj predstavil pred polnimi petdesetimi leti, daljnega leta 1964. Za mnoge je zato naporno ročno pomivanje posode postalo preteklost in lepe ženske roke so posodo le še zlagale. Opral jo je stroj s preprostim pritiskom na gumb. Od takrat je bila pot pomivalnih strojev Bosch polna inovacij in izboljšav, zato se Bosch danes pohvali z izredno široko paleto pomivalnih strojev različnih velikosti, cenovnih razredov in kvalitete.

Pomembni mejniki petdesetih let pomivalnega stroja Bosch

Pomivalni stroji Bosch 50 let1964 Prvi pomivalni stroj Bosch
1973 Podpultni pomivalni stroj z okrasnim okvirjem
1977 Prvi pomivalni stroj nastavljiv po višini
1980 Vgradni pomivalni stroj
1986 AquaStop – zaščita pred izlivom vode
1987 45 cm pomivalni stroj
1987 Pretočni grelnik vode
1988 Toplotni izmenjevalec
1991 Kompaktni/namizni pomivalni stroj
1993 Pomivalni stroj s funkcijo pranja v zgornji košari

DanesPomivalni stroji Bosch 50 let

Tudi danes, leta 2014 Boschevi pomivalni stroji ActiveWater Eco poskrbijo za bleščeče rezultate pomivanja in hkrati pripomorejo k ohranjanju okolja. Tehnologija Zeolith uporablja inovativni mineral zeolit, zaradi katerega pomivalni stroji ActiveWater Eco za sušenje posode porabijo veliko manj energije in se tako uvrščajo med najbolj energijsko učinkovite pomivalne stroje.
Bosch praznuje petdeset letnico pomivalnega stroja, saj je prvega predstavil že leta 1964.
Pomivalni stroj,posoda,Bosch,obletnica

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.