Odpre se sam

Odprta vrata, suha posoda

Pomivalni stroj Gorenje GVD 652 XL sam odpira vrataPomivalni stroj Gorenje GDV 652XL sodi med najboljše pomivalne stroje. Je izjemno varčen, saj porabi samo 10 l vode in 1,05 kWh električne energije na en ciklus pranja. Si predstavljate, da bi posodo oprali z desetimi litrskimi steklenicami vode? Nebi šlo, kajne? Posebno še, če bi morali oprati posodo celotnega kosila večje družine, od loncev, do pribora, recimo kakih 196 kosov. Gorenje GDV 652XL zmore tudi to.

Popolnoma suha posoda

Pomivalni stroj Gorenje GVD 652 XL lahko naenkrat opere 17 pogrinjkovPosebnost pomivalnega stroja Gorenje GDV 652Xl je nova funkcija TotalDry. To je patentirana rešitev, ki poskrbi zato, da stroj posodo temeljito posuši, ter ji zagotovi popoln lesk. Rešitev je v bistvu preprosta, saj stroj vrata po končanem pomivanju samodejno odpre ravno toliko, da odvečna para izhlapi. Ta inovativna rešitev je izredno uporabna, ker se posoda po končanem pranju popolnoma posuši in primerno ohladi in jo lahko brez težav pospravimo.

V Gorenju pravijo, da je pomivalni stroj Gorenje GDV 652Xl edini na svetu, ki naenkrat pomije kar 196 kosov posode. Tako je tudi zato, ker ima presenetljivo veliko notranjost, v kateri najdemo 3 prostorne košare, na katere je mogoče zložiti  17 pogrinjkov hkrati.To omogoča stroj z novo ureditvijo notranjosti in s premišljeno razporejenimi brizgalnimi ročicami, ki  je visok 86 cm.

Nerjavno jeklo

Pomivalni stroj Gorenje GVD 652 XL sam odpira vrataNovi pomivalni stroj GDV 652XL ima Steel+ vitalne dele, kar pomeni, da so narejeni iz nerjavnega jekla. Uporabljajo ga za izdelavo ohišja in košaric, grelca, brizgalne ročice, kadi, filtrov, cevi za dovod vode v zgornjo košaro in celo nogic stroja. To ga potiska v sam vrh ponudbe, saj kakovost jekla vpliva na podaljšano življensko dobo stroja.

Za brezskrbno uporabo Gorenje nudi 5 let garancije na vse svoje pomivalne stroje ter zagotavlja 100% zaščito pred izlitjem vode. Varnostni sistem AquaStop omogoča, da lahko stroj brez strahu pred izlitjem pustimo delovati tudi ponoči ali medtem, ko nas ni. V primeru izlitja vode varnostni sistem AquaStop samodejno prepreči nadaljnji dovod vode v stroj, istočasno pa črpalka izčrpa preostalo vodo iz kadi pomivalnega stroja. AquaStop deluje ves čas življenske dobe aparata.Pomivalni stroj Gorenje GVD 652 XL sam odpira vrata

Priporočena maloprodajna cena za pomivalni stroj Gorenje GDV 652XL je 1.099,90€, vendar ga je v tem trenutku zaradi akcijske ponudbe mogoče dobiti dobrih 140€ ceneje.


Pomivalni stroj Gorenje GDV 652XL je varčen, ker za eno pranje porabi samo 10l vode in 1,05 kWh električne energije, ob tem pa zna sam odpreti vrata, da bi se posoda po pranju temeljito posušila.

Pomivalni stroj,Gorenje,GDV 652XL,suha posoda,odpre vrata

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.