Briljantni prstan

Pomivajo od leta 1964

Bosch podarja briljantni prstan ob obletnici pomivalnega strojaLeta 1964 je bil na mednarodnem sejmu v Kölnu predstavljen prvi pomivalni stroj Bosch, model SA12. Bosch je medtem tehnologijo razvijal in izpopolnjeval in danes ponuja najbolj učinkovite pomivalne stroje, ki sodijo v sam svetovni vrh.

Če je prvi pomivalni stroj Bosch SA12 pri intenzivnem pomivanju porabil celih 45 litrov vode in za vsak pomivalni cikel potreboval kar 2,70kWh električne energije, danes ni več tako, saj  najbolj energijsko učinkovit stroj Bosch SMV69U80EU »Active water ECO2«, porabi le še 7 litrov vode in 0,67 kWh. Tak pomivalni stroj je 10% varčnejši od mejne vrednosti za energijski razred A+++.

Prstan za pol stoletja  Bosch podarja briljantni prstan ob obletnici pomivalnega stroja

Nekoč  pomivalni stroji v evropskih gospodinjstvih v Evropi niso bili ravno pogosti, danes pa ga imamo skoraj vsi. Ni čudno torej, če Bosch meni, da je obletnica prvega pomivalnega stroja dovolj pomemben dogodek za nagradno igro z diamantnim prstanom.

Nagradna igra »50 let pomivalnih strojev Bosch« prinaša 50 nagrad, med katerimi so briljantni prstan Zlatarne Celje, košarica za vinske kozarce in veliko tablet za pomivalni stroj Finish Quantum. Sodelujete lahko do 15. januarja 2015.Bosch praznuje 50 letnico prvega pomivalnega stroja, ki prinaša tudi nagradno igro in za glavno nagrado briljantni prstan.
Bosch podarja briljantni prstan ob obletnici pomivalnega stroja

Bosch,BSH Nazarje,pomivalni stroj,nagrada,briljantni prstan

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.