Bleščeče

Hitro pomita posoda

Pomivalni stroj Siemens SX778D02TENova generacija popolnoma vgradnih pomivalnih strojev Siemens serije iQ700 je opremljena s tehnologijo Zeolith,  funkcijo varioSpeed Plus in funkcijo timeLight. Gre za napredne in dognane rešitve, ki zagotavljajo hitro, temeljito in ekološko pomivanje posode. Natančna izdelava in kvalitetni materiali so podlaga za kar 10-letno garancijo na prerjavenje notranje kadi pomivalnega stroja.

Svetovna novost

Pomivalni stroj Siemens SX778D02TEVodila easy glide rail so svetovna novost, ki jo ima samo Siemens. Gre za nova vodila easy glide rail s krogličnimi ležaji, ki omogočajo gladko drsenje obeh košar in predala ter tako poskrbijo za tekoče rokovanje s strojem, nalaganje in pospravljanje posode. Sistem drsenja košar in predalov po tračnicah, podoben kot v pohištveni industriji, je odslej torej na voljo tudi v pomivalnemu stroju. Seveda je kakovost materialov prilagojena mokremu okolju in temperaturnim razlikam v pomivalnem stroju.

Pomivalni stroj Siemens SX778D02TEBrez ročajev

Pomivalni stroj SX778D02TE Siemensove serije iQ700, je opremljen tudi z novim sistemom za odpiranje vrat. Z openAssist morate le rahlo pritisniti na prednji del vrat, da bi odprli vrata pomivalnega stroja. Povsem enostavno je, saj ne potrebujete ročaja. Gre za možnost, ki pripomore tudi k estetskemu videzu kuhinje, saj se lahko pomivalni stroj neopazno vgradi v katero koli sodobno kuhinjo brez ročajev.          

Povsem majhne reže

Pomivalni stroj Siemens SX778D02TE

VarioHinge je vario tečaj, ki predstavlja odlično rešitev za minimalne reže med pohištvenimi pročelji, nizka podnožja in visoke delovne pulte. V celoti integrirano pohištveno pročelje se pri aparatih z vario tečajem ob odpiranju aparata rahlo pomakne navzgor. Večje reže so tako pri visoki vgradnji pomivalnih strojev le še preteklost.         

Zeolith!

Pomivalni stroj Siemens SX778D02TESkrivnost za prihranek energije se skriva v naravnem mineralu zeolit. Obnovi se po vsakem ciklu pomivanja, traja celotno življenjsko dobo pomivalnega strojain nikoli ne potrebuje zamenjave. Zeolit omogoča dodatno sproščanje toplote v procesu sušenja in s tem tudi znatno izboljšanje rezultatov sušenja porcelanastega pribora, posod iz nerjavečega jekla in posebej plastičnih posod.

Veliko prednosti

Pomivalni stroj Siemens SX778D02TES funkcijo varioSpeed Plus pomivalni stroj poskrbi, da se čas pomivanja ob pritisku gumba skrajša do 66%, pri čemer je zagotovljena običajno visoka učinkovitost čiščenja.

Prikaz podatkov na tleh, kot je preostali čas pranja, se imenuje time Light. Zanimiv je predvsem zato, ker kljub skritim delom stroja omogoča, da smo ves čas pomivanja seznanjeni z bistvenimi podatki njegovem poteku.    
   
Pomivalni stroj Siemens SX778D02TE je popolnoma vgraden pomivalni stroj, ki ima svetovno nova vodila easy glide rail s krogličnimi ležaji in sušilni sistemom Zeolith.
Pomivalni stroj Siemens SX778D02TE

pomivalni stroj,siemens,zeolith,sx778do2te,posoda,kuhinja

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.