Povezljivi Siemens

Hitro, ekološko in mobilno

Siemens na IFA 2014Aparati, ki bi jih krmilili prek naših mobilnih naprav, so bili še nedolgo nazaj le stvar prihodnosti.  Pa vendar ta prihodnost ni bila tako daleč. V resnici, pravzaprav v živo, si jo lahko že ogledamo na berlinskem sejmišču, kjer Siemens predstavlja povezljive hišne aparate. To je res korak naprej.

Že pred letom dni je Siemens povzročil pravo razburjenje s poročilom o trendih, ki ga je imenoval "Življenje v prihodnosti". Ugotovitve iz rezultatov te raziskave je Siemens vključil v razvoj aparatov nove serije iQ700. Nastale so pečice in pomivalni stroji, ki jih lahko nadzorujemo od koderkoli, s preprosto uporabo aplikacije na tabličnem računalniku ali pametnem telefonu. In to so dejansko vrata v prihodnost. Vrata, skozi katera se bodo ponujale nove in nove možnosti, morda tudi take, na katere danes še pomisliti ne drznemo. Kaj pravite, vam je taka prihodnost všeč?Siemens na IFA 2014

V stiku z aparati

Pečica iQ700 je prva pečica, ki združuje funkcionalnost mikrovalovne pečice in parnega izpusta. Je vse v enem -  pečica, parna pečica, mikrovalovna pečica in grelni predal, ki z uporabo posebne funkcije imenovane VarioSpeed tudi skrajša čas kuhanja. In to celo do polovice potrebnega časa.

Siemens na IFA 2014 pečica iQ700Hladilnik z zamrzovalnikom s francoskim stilom vrat, tudi ta se imenuje iQ700, je tisti, ki zna pritegniti pozornost. Njegove tehnične lastnosti so v vseh pogledih pri vrhu, poudariti pa velja predal vitaFresh, ki ohranja živila sveža trikrat dlje, ledomat iceTwister, ki zagotavlja stalno zalogo ledenih kock in zdaj že povsem “udomačeno” in pričakovano funkcijo noFrost, zaradi katere odtaljevanje ni potrebno.

Siemens na IFA 2014 nega perilaPralni in sušilni stroji iQ700 s senzorsko nadzorovano tehnologijo iSensoric predstavljajo novo stopnjo prirejene nege perila. Ta je namenjena in zasnovana s pozornostjo do uporabnika in njegovih potreb. Siemens skuša naše potrebe zadovoljiti s preprostim upravljanjem, kot sta na primer sistem natančnega doziranja i-Dos in sistem proti madežem, s katerima stroj namesto nas opravi z umazanimi oblačili. Slednja potem novi sušilni stroj iQ700 izjemno hitro posuši. In ko rečemo izjemno hitro, si to upamo zato, ker Siemens zagotavlja, da novi sušilec za kilogram perila potrebuje le 17 minut sušenja. S tem se uvršča med najhitrejše sušilne stroje na svetu.

Siemens je torej za berlinski sejem bistvo strnil pod nazivom iQ700 ter združil enostavnost, povezljivost in hitrost. Med slednjimi je na nas seveda najmočnjši vtis naredila povezljivost. Se bo “prijela”? O tem boste odločali uporabniki. In to prav kmalu.

Siemens je na sejmu IFA 2014 predstavil hitre in enostavne hišne aparate iQ700 z možnostjo povezljivosti.

Siemens,IFA 2014,iQ700,povezljivost,hišni aparati

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.