Četrt stoletja!

Saeco Superautomatica je dopolnila 25 let


Saeco praznuje 25 let SuperautomaticeV mestecu blizu Bologne se je italijanska strast do kave preobrazila v kavne aparate Saeco. Pred 25 leti so ustvarili prvi popolnoma avtomatski espresso kavni aparat, imenovan Superautomatica. Glavna inovacija je bila, da smo lahko svoj espresso pripravili le z enim pritiskom na gumb.

Preberi več

Minuta do kave!

Saeco Minuto Espresso

Philips Saeco Minuto Espresso

Zač(i)nite dan z nežnim dotikom in okusite pravi italijanski okus kave. Philipsova kavna aparata Saeco Espresso HD8763 in HD8761 iz linije Saeco Minuto odlikuje majhen in kompakten dizajn ter posebna tehnologija za pripravo goste in obstojne pene. Kavomata sta preprosta za uporabo, priročna in vsakokrat postrežeta odlično kavo po našem okusu.

Preberi več

Cappucione!


Cappucione TermozetaČe ste ljubitelji kave, posebno še kapučinov ali pravilno cappucinov, potem imajo pri Termozeta napravo, ki je kot nalašč za vas. Mlečna pena, ki jo naredijo v baru in z njo zrahljajo kavni napitek, je taka, kot mora biti tudi če uporabite napravico imenovano Cappucione in kavo spijete kar doma.
Preberi več

Siemens EQ 7

Avtomatski espresso kavni avtomat

Siemens EQ 7 kavni aparatLjubitelji kave, te močne in zapeljive tekočine, ki prebudi še tako zaspano jutro, lahko v svoj dom prinesete povsem nov, energijsko učinkovit in popolnoma samodejni espresso kavni avtomat Siemens  TE713201RW EQ.7 Plus.

Preberi več

Več prispevkov

  1. Kavni aparat SAECO

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.