Siemens EQ 7


Siemens EQ7 kavni aparat z intuitivnim upravljanjem s pomočjo zaslona.Blagovna znamka Siemens sodi med tiste, ki svoje kupce nagrajujejo z odlično tehniko in sodobnim dizajnom. Z uporabo inovativne tehnologije pretočnega grelnika je kavni avtomat sposoben skuhati kavo, kot jo lahko zaužijete le v redkih in najboljših lokalih. Siemensov EQ.7 Plus se ponaša z edinstvenim sistemom sensoFlow, ki je energijsko učinkovit in poskrbi za optimalno temperaturo ves čas kuhanja kave. To doseže v rekordnem času in že pri prvi skodelici kave, ki je pri ostalih pregovono "žrtvovana" zaradi slabšega okusa. Funkcija aromaDouble Shot poskrbi za poseben in izredno močan kavni užitek z manj grenkobe, s funkcijo one Touch Funkcion pa lahko pripravimo številne mešane mlečne napitke.

Odlike in značilnosti kavnega aparata Siemens EQ7

Video predstavitev

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.