Minuta do kave!

Manjši, naprednejši

Philips Saeco Minuto EspressoZaradi prenovljenega, majhnega in kompaktnega dizajna kavna aparata iz linije Saeco Minuto zahtevata manj prostora in ju lažje postavimo v še tako majhen prostor, kjer bosta vedno pri roki. Ker imata izjemno hiter grelnik, bosta vedno pripravljena za uporabo. To je bolj pomembno, kot se nam sicer sploh zdi. Predstavljajte si minuto časa medtem ko se pripravljate za v službo. Te minute so veliko bolj dragocene kot sicer, zato je čakanje na prvo jutranjo kavo lahko izredno dolgo. Daljše, kot bi si sicer želeli. Hitrost je torej odlika, zato med pripravo kavnih napitkov ne izgubljajmo časa.

Sestavni del avtomatov Saeco je keramični mlinček, ki poskrbi, da je kava vedno kuhana s sveže mletim zrnjem, zato nima neprijetnih priokusov, neprimerne vlage in je veliko okusnejša.Mlečna pena

Philips Saeco Minuto Espresso

Dražji aparat, model Saeco HD8763, ima patentiran drsni vrč za mleko, s katerim lahko hitro pripravimo raznovrstne napitke z mlekom, medtem ko pri modelu Saeco HD8761 peno ustvarja klasična ročka za penjenje. Višino enote za nalivanje kave pri obeh modelih lahko prilagajamo različnim velikostim skodelic.

Philips Saeco Minuto EspressoOba kavomata se čistita sama in samodejno odstranjujeta tudi vodni kamen. Posodo za mleko in pladenj, ki prestreže kapljice kave, pa se lahko pomije kar v pomivalnem stroju, kar bi danes tako ali tako moralo predstavljati standard za vse.

Aparata Saeco, ki ponosno nosita Philipsov zeleni logo, saj sodita med okolju prijazne izdelke, je moč kupiti po naslednji priporočeni ceni:
-    HD8763: 561,99 EUR
-    HD8761: 408,99 EUR

Aparata za kuhanje kave Philips Saeco Minuto Espresso HD8763 in HD8761 sta majhna in kompaktna in pripravljata gosto kavno peno, njun prilagodljiv keramični mlinček pa ujame polno bogastvo okusa kave.
Philips, Saeco, Minuto, Espresso, kava, kapučin, aroma, skodelica, bar, kafetjera

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.