Četrt stoletja!

Italija = kava

Najboljša kava lahko izhaja le iz države, kjer velja za popoln užitek. Iz okolja, kjer ljudje zahtevajo najboljše zase in znajo svojo željo po uživanju pretvoriti v aparat, ki lahko ta užitek zagotovi tudi drugim. Italijani so že od nekdaj strastno Saeco praznuje 25 let Superautomaticeuživali v umetnosti, kulturi, družinskem življenju, dobri hrani, vinu in kavi. Prvi aparat espresso je že leta 1901 patentiral Italijan Luigi Bazzera.Največja inovacija je bila v tem, da je naprava pripravila skodelico kave v 20 sekundah. Kljub temu pa še ni imela bogatega, kremnega okusa in arome, ki jo ljubitelji kave tako cenimo.

Saeco praznuje 25 let Superautomatice

Leta razvoja

Postopek se je skozi leta izpopolnjeval in kavni napitki so pridobivali vedno bolj poln okus. V tridesetih letih je italijanski espresso začel osvajati svet. Leta 1948 se je na trgu prvič pojavil ročni aparat espresso z možnostjo priprave kave, kot jo poznamo danes.Prava revolucija pa je sledila 40 let kasneje.

Rodi se Superautomatica

Saeco praznuje 25 let SuperautomaticeV mestecu Gaggio Montano, blizu Bologne, se je legendarna italijanska strast do kave preobrazila v kavne aparate Saeco. Saeco praznuje 25 let SuperautomaticeTakrat so namreč njihovi strokovnjaki ustvarili prvi popolnoma avtomatski espresso kavni aparat, imenovan Superautomatica. Glavna inovacija, ki izhaja še iz tistega časa je, da lahko svoj espresso pripravimo le z enim pritiskom na gumb.

Komu pri izbiri kavnega aparata zaupati bolj kot ljubiteljem kave? Italijanski strokovnjaki niso le običajni inžinirji in oblikovalci, prav vsi so tudi strastni ljubitelji kave. Tako lahko zagotovijo, da naprave izpod njihovih rok pripravijo prav tako kavo, kot si jo želijo tudi sami. In ravno tako kavo zmore pripraviti novi Saeco minuto espresso.

Minilo je 25 let odkar je Saeco predstavil prvi popolnoma avtomatski espresso kavni aparat, imenovan Superautomatica.

Philips,Saeco,kava,aroma,kavni aparat,Superautomatica


Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.