Kavni aparat SAECO

Pravi italijanski espresso lahko pripravite tudi doma

Tako kot espresso združuje najboljše sestavine in okuse, Philips Saeco ročni espresso kavni aparati združujejo najnovejše inovacije na področju vrhunske tehnologije za popoln okus in videz espresso kave, s katero prebujate vaša čutila. Visoko kakovostni materiali in izdelava dajejo eleganten in brezčasen videz, ergonomska oblika pa ponuja priročne funkcije za enostavno vsakdanjo uporabo: združeni so slog,učinkovitost in zanesljivost v enem aparatu, ki vedno nudi vrhunsko espresso kavo.

Espresso in kapučino kot iz italijanske kavarne

Philips Saeco kavni aparat HD8323Pravi italijanski espresso odlikujeta intenzivni okus in venček zlate kavne pene. Ročni kavni aparati Philips – Saeco to dosežejo s črpalko s pritiskov 15 barov in posebno patentiranim fitrom Crema , saj pretok vode z močnim pritiskom preko filtra Crema  zagotavlja dolgotrajen venček okusne kavne pene zlato lešnikove barve in avtentično aromo. Uporabljate lahko mleto kavo ali kavne vložke za enostavno pripravo. Vsi Philips - Saeco ročni espresso kavni aparati imajo tudi ročko za penjenje mleka za ljubitelje popolnega kapučina in podstavek za skodelice. Kapaciteta rezervoarja za vodo je en liter, omogočajo pa pripravo dveh skodelic naenkrat.

Izbirate lahko med tremi modeli

Izbirate lahko med tremi modeli ročnih espresso kavnih aparatov Philips Saeco. Za popolno izkušnjo prave espresso kave imajo ročni espresso kavni aparati še prostor za segrevanje skodelic za pravo vročo espresso kavo.

Izbirate lahko:
-    HD8323, v črni barvi. Cena: 99,99 evrov
-    HD8325, ohišje je kombinacija črne barve in obloge iz nerjavečega jekla, dodatno ima ročko za izpust pare iz nerjavečega jekla in prostor za segrevanje skodelic. Cena: 129,99 evrov
-    HD 8327, ohišje ima oblogo iz nerjavečega jekla, ročko za izpust pare iz nerjavečega jekla in prostor za segrevanje skodelic. Cena: 169,99 evrov

Saeco International Group

Saeco je vodilni oblikovalec in izdelovalec  espresso  kavnih aparatov za gospodinjstva in za profesionalno uporabo. Saeco prav tako proizvaja in zalaga prodajne avtomate za vroče in  hladne pijače ter prigrizke. Saeco International Group je bila ustanovljena v Italiji leta 1981, podjetje ima svoj sedež in glavno industrijsko območje v Gaggio Montano v Italiji in v Romuniji. Zaposluje okoli 1500 ljudi, v petih proizvodnih obratih proizvedejo okoli 1,5 milijona strojev na leto. Saeco International Group je prisotna v vodilnih svetovnih trgih z hčerinskimi družbami in lokalnimi distributerji v več kot 90 državah. Trži svoje avtomate za espresso v okviru blagovnih znamk Saeco, Gaggia in Spidem. V juliju 2009 je podjetje Saeco International Group SpA pridobilo podjetje Royal Philips Electronics in je del Coffee Business Group of Philips Consumer Lifestyle od 1. januarja 2011.

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.