Ko zjutraj zadiši...

Aparat za peko kruha

Aparat za peko kruha Gorenje BM900W

Če si želite, da bi vas zjutraj prebudil vonj po svežem kruhu, pa nimate nikogar, ki bi se prebudil vsaj tri ure pred vami, je vaša izbira aparat za peko kruha. Pripravi vam kruh, ni zahteven, poznavalci pa pravijo, da je celo cenejši od trgovine. Če upoštevamo sestavine in energijo, naj bi bila cena z njim spečenega kruha namreč ugodnejša od tistega iz trgovine.

Preberi več

Pekač kruha Panasonic

Ko doma zadiši svež kruh

Pekac kruha Panasonic SD-2500W

Ni lepšega, kot je jutranji vonj po kruhu. Lahko ga pospremimo s kavo, medom, marmelado, samo da je vroč in domač. S pekačem kruha lahko uživate vsako jutro, saj je primeren za pripravo različnih vrst in velikosti kruha, celo brezglutenskega.

Preberi več

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.