Ko zjutraj zadiši...

Gorenje BM 900W

Aparat za peko kruha Gorenje BM900WMoč aparata je 600 W in zadošča za peko do 900g kruha. Njegova uporaba je zelo preprosta, zato je namenjen tako začetnikom kot profesionalcem. Za tiste, ki še niste vešči peke kruha ali pa enostavno zaupate sodobni tehnologiji, aparat za peko kruha olajša postopek s kar dvanajstimi tovarniško nastavljenimi programi. Vsak izmed programov ima natančno določeno zaporedje funkcij ter njihovo trajanje.

Namesto budilke vonje po kruhu

Aparat za peko kruha Gorenje BM900WDa se zbudimo ob vonju kruha, nam omogoča funkcija zamika pričetka peke kruha do 13 ur. Vse sestavine preprosto vsujemo v aparat za peko, izberemo ustrezen program in nastavimo pričetek peke tako, da bo kruh pečen natančno takrat, ko bomo pripravljeni na zajtrk.

Izbira skorje s funkcijo CrustChoice

Aparat za peko kruha Gorenje BM900WVam je všeč svetla, srednja ali temna barva skorjice? Po svoji meri in okusu lahko s preprostim pritiskom na gumb izberemo raven zapečenosti. Za točno tak kruh, kot si ga želimo. Le nekoliko prakse je še dobro pridobiti in že boste pravi pek, saj nam vsaka peka doda izkušnjo in ob številnih programih omogoča, da s takim aparatom v kruh vgrajujemo svojo domišljijo (zapečenost, sestavine, primesi in dodatki...).

Priporočena maloprodajna cena za aparat za peko kruha Gorenje BM900W je 91,90€. Vendar je v tem trenutku mogoče izkoristiti akcijsko ceno 59,90€, zase ali celo za nekoga, ki ga imamo radi, saj se prazniki in čas obdarovanja hitro bližajo.

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.