Pekač kruha Panasonic

Primeren za vse

Pekač kruha Panasonic SD-2500W je aparat, ki vam bo pomagal pri pripravi lepo zapečenega kruha. Njegova moč je 550 W, ponuja pa 10 prednastvljenih programov za peko različnih vrst kruha. Izberete lahko tri 3 velikosti kruha in poljubno nastavite 3 ravni zapečenosti kruha, da bo kruh res tak, kot si ga želite ali ste nanj navadili vaše drage.

Pekac kruha Panasonic SD-2500WXEPosebnost pekača je, da obvlada peko brezglutenskega kruha in nekatere programe, niso ravno krušni, pridejo pa prav v mnogih gospodinjstvih. To sta priprava marmelade in kompota. Na voljo je še Diamond-Fluoro posoda za kruh - gnetilo. Diamond-Fluoro posodo za kruh - gnetilo lahko uporabite  tudi za vzhajanje testa.

S samodejnim  vklopom pekač omogoča, da ob določenem času začne peko po nastavljenem programu. Edinstvena Panasonicova neoprijemljiva površina je prekrita z diamantnimi delci, ki zagotavljajo dvakrat večjo trdnost in odpornost proti praskam.

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.