Bo vaš?

Avto moto sejmi Celje 2014Štirje sejmi in nagrada!

Novi avtomobili, motorji, lahka gospodarska vozila, težki tovornjaki in vsa potrebna oprema za njihovo ekonomično in okolju prijazno vzdrževanje bodo do 13. aprila zasedali razstavne površine na največjem domačem sejmišču v Celju.

Na celjskem sejmu Mehanik in voznikSkoraj 140 direktnih razstavljavcev v štirih sejemskih dneh predstavlja še vse ostale novosti, ki jih trenutno ponuja avto-moto-logistična industrija za varne in varčne poti. Sejem lahko obiščete med 9.00 in 18.00 uro in si na razstavnem prostoru specializirane revije Mehanik in Voznik ogledate zanimivosti iz njihovega področja, pa tudi Gorenjevo posodo Karim Rashid, ki je morda namenjena prav k vam.

Mehanik in Voznik Gorenje Karim Rashid

Lahko je prav vaš

Posoda Karim Rashid Posoda Karim Rashid z unikatnim potiskom je odlična posoda in čudovit okras hkrati. Zaradi privlačnega videza jo boste z veseljem postavili na ogled na vidno mesto v vaši kuhinji. Vrhunska kakovost materiala in dodana pokrovka pa ji zagotavljata prijetno in preprosto kuhanje ter odličen okus jedi. Lepo in uporabno torej.

In kako jo lahko dobite? Preprosto, med vsemi, ki bodo v času sejma, torej do vključno 13. aprila všečkali FB stran Delajzame ali Mehanik in voznik, bomo izžrebali srečnega nagrajenca ali nagrajenko. Lonec za všečkanje, ni slabo, kaj pravite? Potegujte se za Gorenjev lonec Karim Rashid. Srečno!

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.