Sladko življenje

Blender Imetec Dolcevita BL4

Blender Imetec Dolcevita BL4

Če sodite med tiste, ki si zjutraj postrežejo s svežim sokom, ste verjetno lastniki ene takih naprav. Blender ali mikser po domače, je v bistvu vrč z nožem, ki hitro in praktično sadje spremeni v sok in nam tako olajša jutranje uživanje. Veliko lažje je namreč sadje spustiti po grlu če je v tekočem stanju, kakor pa ga žvečiti v pol zaspanem stanju.

Preberi več

Blendtec Home Blender WILDSIDE


Blendtec Home Blender WILDSIDEHome blender je multifunkcijska naprava, ki omogoča pripravo gladkih smoothie-jev, svežih sokov, sladoleda, mlečnih napitkov, cappuccinov, margarit, juh, omak, testa za kruh, dressingov, salse in še več!  Je nepogrešljiv pripomoček pri ustvarjanju svežih, presnih in veganskih jedi. Blender lahko uporabite za ustvarjanje juh, desertov in dekadentnih jedi. Zaradi svoje elegantne oblike, zaseda mesto v sodobnih kuhinjah. Prav tako je velikost blenderja zelo primerna za postavitev na pult, pod kuhinjsko omarico. Blendtec blender nadomešča 9 kuhinjskih naprav in tako zmanjša vaše stroške. Z novo patentirano posodo se s kombinacijo moči ustvarjajo še boljši rezultati mešanja, v krajšem času.

Preberi več

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.