Čaj s stilom!

Grelnik vode Gorenje designed by Karim Rashid

Grelnik vode Gorenje by Karim Rashid K10KARIM

Sodelovanje s svetovno znanim oblikovalcem Karimom Rashidom pri velikih gospodinjskih aparatih so v Gorenju že pred časom nadgradili tudi z dizajnerskimi malimi gospodinjskimi aparati. Poleg ultra tanke kuhinjske tehtnice je za ljubitelje vrhunskega dizajna sedaj na voljo še skladno oblikovan keramični grelnik vode K10KARIM.

Preberi več

BOSCH TWK6004N ´private collection´


Grelnik vode Bosch TWK6004N Grelnik vode iz kolekcije ´private collection´ vam bo v zelo kratkem času pogrel 1,7 vode. Funkcija Para-stop zagotovi, da se avtomatsko izklopi, ko voda doseže vrelišče. Grelnik vode se avtomatsko izklopi tudi, ko ga snamete s podstavka (Lift-Switch-Off) ali če odprete pokrov. Grelnik vode ima dno izdelano iz nerjavečega jekla (prekrit grelnik), odpiranje pokrova s pritiskom na gumb, možnost zaklepanja pokrova, osvetljeno stikalo za vklop/izklop vgrajeno v ergonomsko oblikovanem ročaju, prikaz polnosti posode na obeh straneh ohišja, zaščito pred delovanjem brez vode in pregretjem, snemljiv filter za vodni kamen iz nerjavečega jekla ter 360° vrtljiv podstavek.

Preberi več

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.