Tradicija

Kuhinjski aparat in gostilnaBosch MaxxiMUM v gostilni Pri LojzetuDolgoletna tradicija je skupni imenovalec tako za kuhinjski aparat, kot za gostilno, ki zdaj družno nastopata pri pripravi sladic. Gostilna »Pri Lojzetu« na dvorcu Zemono pri pripravi sladic uporablja Bosch MaxxiMUM.

Preberi več

MUZ5EB2 = Sladoled

Za sladkosnede

Bosch MUM 5 dodatek za sladoled
Številnim dodatkom, ki so na voljo za univerzalni kuhinjski aparat Bosch MUM 5 se je pridružila novost. To je posoda za pripravo sladoleda Bosch MUZ5EB2, s katero lahko samo pripravimo svež sladoled, zamrznjen jogurt ali sorbet.

Preberi več

Smuti ali sladoled?

Pridi v Studio Bosch Siemens


Bosch MUMDanes lahko izkoristite priložnost in s strokovnjakinjo  za zdravo prehrano sledite pripravi slastnega domačega sladoleda in osvežilnih smoothiejev z malimi gospodinjskimi aparati Bosch.

Preberi več

Reinkarnacija

Spet na sceni

Kuhinjski robot Electrolux AssistentPrvi Electroluxov Assistent™ je bil predstavljen leta 1940. Postal je kultni model na Švedskem. Z mislijo nanj Electrolux zdaj tudi v Sloveniji ponuja novo generacijo večnamenskega kuhinjskega robota, ki je namenjen sodobnim družinam.

Preberi več

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.