MUM Styline Colour

Bosch MUM 54520 StylineUniverzalno

Številne možnosti uporabe univerzalnega kuhinjskega aparata omogočajo ljubiteljem kuhanja doseganje odličnih rezultatov. Z zmogljivostjo 900 vatov in sedmimi nastavitvami hitrosti je upravljanje enostavno, težavna opravila pa so lahko mačji kašelj. Dinamični tridimenzionalni mešalni sistem »MultiMotion Drive« omogoča, da nastavki za gnetenje med mešanjem, stepanjem ali gnetenjem dosežejo prav vsak kotiček kovinske posode in enakomerno premešajo sestavine. Standardna oprema vključuje rezalnik s tremi rezalnimi ploščami (pet funkcij) za rezanje, ribanje in strganje ter praktični nastavek za mešanje z zmogljivostjo 1,25 litrov. Torbica za pribor nam omogoča, da vse nastavke zlahka shranimo, DVD z recepti pa ponuja številne zanimive predloge za zabavno kuhanje.

Kockalnik

Bosch MUM 54520 StylineNova formula v kuhinji je: 0,8 x 0,8 x 0,8, saj je to lahko po novem izhodišče za vse najboljše solate, mednarodne jedi, kot je ruska solata, zelenjavo po francosko (crudités), zelenjavne juhe in še veliko več.  Optimalni kockalnik je nov in inovativen dodatek k aparatu MUM 5. To pomeni, da ima Bosch na tržišču prvi univerzalni kuhinjski aparat, ki je opremljen s kockalnikom. Ne glede na to, ali pripravljamo repo ali rdečo peso, jabolka, ananas ali kuhano meso – rezanje na enako velike kocke je s kockalnikom zelo enostavno. Priprava paradižnikov za bruskete je tako hitra kot priprava vsebin za omako ali sadno solato; vse do take popolnosti, ki bo ugodila tudi najzahtevnejšim pikolovcem. DVD z recepti vsebuje tudi predloge za kockalnik.

2 v 1 – za še več možnostiBosch MUM 54520 Styline

Inovativen konstrukcijski dizajn tega izjemnega novega nastavka zagotavlja izdelavo povsem enakomernih kock: vrteče rezilo zreže izbrano živilo na rezine, ki gredo nato še skozi kvadratno rešetko. S svojim praktičnim dizajnom ponuja tudi možnost uporabe kockalnika z drugimi rezalnimi ploščami. Kockalnik enostavno zamenjamo z enim od primernih nastavkov za rezanje; z drugimi besedami, če namesto kock želimo rezine ali trakove, preprosto namestimo ploščo za ribanje ali dvostransko ploščo za rezanje oziroma strganje. Druga oprema, ki je na voljo, vključuje nastavek za mletje mesa, ožemalnik citrusov, nastavek za mešanje, univerzalni mešalnik in paleto plošč za rezanje pomfrita, krompirja za čips ali azijske zelenjave.

Na rdeči piki...

Bosch MUM 54520 Styline

Kompaktni univerzalni kuhinjski aparat MUM Styline je prejel nagrado Red Dot za najboljšega med najboljšimi in se s tem zapisal med ikone oblikovanja. In na to smo lahko vsi ponosni, sa gre za kuhinjski aparate, ki so izdelani v Sloveniji.  Zdaj je izbira barv MUM 5 še bolj raznolika. MUM 5 v modri in srebrni barvi bo v vaš dan vnesel sijočo svežino in vsakemu narisal nasmeh na obraz, medtem ko bo druga, nova različica, v srebrni in barvi pistacije, s svojim nežnim rumenim tonom in pridihom pistacije vzbudila asociacije na lesketajočo barvo retro Vespe iz petdesetih.

Priporočena maloprodajna cena za model  MUM54520 Styline Colour modro/srebrne barve je 278,47 €. Ista cena velja tudi za model pistacija / srebrne barve MUM54620.

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.