MaxxiMUM!

Najmočnejši

Univerzalni kuhinjski aparat Bosch Maxxi MUMNovi univerzalni kuhinjski aparat Bosch MaxxiMUM je s 1600W močnim motorjem najmočnejši kuhinjski pomočnik na trgu*. Gre za aparat klasične oblike, ki pa poleg preverjene Boscheve kvalitete in izjemne moči motorja, ponuja celo inteligentni senzor za gnetenje testa. Z njim ohranja konstantno hitrost gnetenja tudi pri težjem (tršem) testu. Ob tem inovativna tehnologija 3D PlanetaryMixing premika metlice za gnetenje in stepanje istočasno v tri smeri.

Vsi za enega, eden za vse

Kot se za vsak univerzalni kuhinjski aparat - robot, če hočete - spodobi, ima tudi MaxxiMUM na voljo širok nabor pripomočkov. Poleg osnovnih metlic in mešalnih kljuk, je tu še kvaliteten mešalnik za pripravo sadnih in zelenjavnih napitkov, smutijev ali juh, s katerim lahko nadomestimo samostojni blender in tako prihranimo na prostoru.

Univerzalni kuhinjski aparat Bosch Maxxi MUMLjubitelji zdrave prehrane se bodo razveselili mlinčka za mletje žitnih semen in profesionalnega pribora za pripravo testenin (tega bodo seveda veseli vsi), s katerim lahko pripravimo domače testenine za vsak dan in vse priložnosti. Špinačne denimo, ali pa take iz pirine moke, ki smo jo pripravili kar sami. Preprosto in z enim samim aparatom.

MaxxiMUM nam ponuja več kot stodvajset funkcionalnosti, s katerimi se v kuhinji lahko res igramo. Seveda ni namenjen tistim, ki ga bodo le enkrat ali dvakrat letno pognali, pred tem pa dolgo prebirali navodila, da bi sploh videli kako umešati maso za palačnke. To je stroj v pravem pomenu besede in z njim uživamo tisti, ki v kuhinji tudi sicer uživamo.

Je pa MaxxiMUM tudi lep in raznobarven. Na voljo je v treh barvah.
Univerzalni kuhinjski aparat Bosch Maxxi MUMUniverzalni kuhinjski aparat Bosch Maxxi MUMUniverzalni kuhinjski aparat Bosch Maxxi MUM

* Podatek nam je posredoval Bosch.

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.