Reinkarnacija

Domače je »in«

Kuhinjski robot Electrolux AssistentVsakdo bi imel v svoji kuhinji samo odlične aparate, ki so privlačne oblike, funkcionalni in s katerimi je najlažje dosegati  profesionalne rezultate tudi doma. Electroluxov večnamenski kuhinjski robot Assistent nudi ravno to, saj je moderne »retro« oblike, prinaša pa tudi funkcionalnosti, ki bodo v domači kuhinji postale nepogrešljive.
Najboljša hrana je tista, ki jo pripravimo doma. S pravimi sestavinami in z ljubeznijo. Njena priprava pa zahteva veliko gnetenja, drobljenja, mešanja, stepanja, ki je na trenutke dokaj naporno in včasih tudi zoprno opravilo, zato potrebujemo učinkovitega pomočnika. Teh je v zadnjem času čedalje več in vedno bolj uporabni so. Tudi dodatki strojem, ki so bili nekoč bolj za okras, danes delujejo učinkovito.

Silak

Kuhinjski robot Electrolux AssistentNovi kuhinjski robot Electrolux Assistent™ je rezultat več desetletnih izkušenj in znanja. Z moderno obliko in kompaktnim ohišjem ga Electrolux namenja sodobni družini in vsestranski uporabi v družinski kuhinji.
Ponuja nam 10 različnih hitrosti, močan 1000W motor in ohišje narejeno iz tlačno litega aluminija. To je Assistent™, ki je dovolj robusten, da zmore vsa trda gnetenja in stepanja namesto nas. Njegova posebnost je delovna LED bela lučka, ki nudi dober pregled nad sestavinami v posodi.

Priloženi pripomočki

Kuhinjski robot Electrolux AssistentAssistentu sta priloženi dve posodi različnih prostornin. Večja meri skoraj 5 litrov, manjša pa komaj nekaj manj kot 3. To, da sta posodi dve in različnih velikosti se izkaže predvsem ko pripravljamo sladice, saj takrat mešamo različne sestavine. Če samo pomislimo na rumenjake in beljake, stepanje snega in jajčne kreme. Dve posodi sta v takem primeru več kot primerna rešitev. V večji posodi lahko zamesimo tudi kvašeno testo, saj je primerne prostornine. Kuhinjski robot Electrolux Assistent
Assistent ima tri različne metlice: za stepanje, mešanje in gnetenje. Vse lahko uporabljamo z obema posodama in jih nastavljamo po višini, glede na vrsto sestavin v posodi.
Metlica za stepanje je primerna za stepanje beljakov, smetane in raznih pen. Z metlico za mešanje mešamo gladko testo ali namaze, z metlico za gnetenje pa učinkovito zamesimo kvašeno testo.
Assistent je narejen iz kvalitetnih materialov, saj je namenjen vsakodnevni rabi. Tudi zato sta posodi in vse metlice izdelane iz nerjavečega jekla. K opremi sodi še plastični pokrov, ki olajša dodajanje sestavin in služi tudi kot zaščita med delovanjem.
Na voljo so tudi dodatni nastavki – set za rezanje in drobljenje, ki pride prav za pripravo zelenjave ali sadja, ter set za mletje mesa.

Glavne lastnosti

 • Kuhinjski robot Electrolux Assistent10 stopenj hitrosti
 • 1000W moči
 • Mešalna posoda iz nerjavečega jekla (4,8 l)
 • Mešalna posoda iz nerjavečega jekla (2,9 l)
 • Dvig glave na dotik
 • Osvetlitev gumba za upravljanje v modri barvi
 • 3 metlice - za stepanje/gnetenje/mešanje
 • Zaščitni pokrov
 • Bela LED delovna lučka
 • Rdeča barva
 • Dodatna oprema: set za mletje mesa in set za rezanje in drobljenje

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.