MUZ5EB2 = Sladoled

Sveže in okusno

Bosch MUM 5 dodatek za sladoledKompaktni univerzalni kuhinjski aparat MUM Styline, ki je prejel nagrado Red Dot ima nov dodatek. To je posoda za pripravo sladoleda Bosch MUZ5EB2.

Najboljše je sveže

Bosch MUM 5 dodatek za sladoledV času, ko na tržnici kraljuje sveže sadje si radi privoščimo nekaj zdravega in osvežilnega. Priprava ohlajenih dobrot je še kako aktualna.

Nova hladilna posoda Bosch z dvojnim dnom zasnovana tako, da nam s svežimi sestavinami omogoči pripravo sladoleda, zamrznjenega jogurta ali sorbeta v samo pol ure. Edini pogoj je, da posodo pred tem dobro ohladimo v zamrzovalniku. To seveda ni problem, saj ne zasede veliko prostora. Najbolje je, če jo pustimo kar na hladnem. Tako je vedno na voljo.

MUM 5

Bosch MUM 5MUM 5 je odličen kuhinjski stroj. O njem smo že pisali, zato le nekaj besed za osvežitev. Njegove številne možnosti uporabe omogočajo ljubiteljem kuhanja doseganje odličnih rezultatov. Z zmogljivostjo 900 vatov in sedmimi nastavitvami hitrosti je upravljanje enostavno, težavnih opravil pa preprosto ni, saj jih MUM opravi namesto nas.  Dinamični tridimenzionalni mešalni sistem »MultiMotion Drive« omogoča, da nastavki za gnetenje med mešanjem, stepanjem ali gnetenjem dosežejo vsak kotiček kovinske posode in enakomerno premešajo sestavine. Standardna oprema vključuje rezalnik s tremi rezalnimi ploščami (pet funkcij) za rezanje, ribanje in strganje ter praktični nastavek za mešanje z zmogljivostjo 1,25 litrov.  Torbica za pribor nam omogoča, da vse nastavke zlahka shranimo, DVD z recepti pa ponuja številne zanimive predloge za zabavno kuhanje. In to so še številni dodatki, kakršna sta na primer posoda za sladoled ali tako imenovani »kockalnik«.

Povsem nov dodatek za kuhinjski aparat Bosch MUM 5 je posoda za pripravo sladoleda MUZ5EB2 s katero pripravimo domač sladoled, zamrznjen jogurt ali sorbet.

Kuhinjski aparat,Bosch MUM 5,posoda za sladoled,MUZ5EB2,zamrznjen jogurt,sorbet

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.