Kuhinjski robot Gorenje

Za več strasti v kuhinji

Kuhinjski robot Gorenje MMC800W

Kuhinjski robot Gorenje MMC800W je robusten in močan, predvsem pa vsestransko uporaben gospodinjski pomočnik. Njegove odlike so izjemna učinkovitost in super tiho delovanje, širok nabor funkcij in dodatkov za različne namene uporabe ter izjemno eleganten izgled. In strast do kuhanja, ki bo kmalu zajela tudi vas! Ne glede na to, koliko in kaj kuhate, odslej boste v kuhinji še bolj ustvarjalni, saj boste imeli pomoč profesionalca. Stepanje, mešanje, mesenje in gnetenje, rezanje, strganje, ribanje in ostala opravila lahko sedaj prepustite novemu kuhinjskemu robotu iz Gorenja. Moč in eleganca sta njegov zaščitni znak.

Popoln pomočnik

Kuhinjski robot Gorenje MMC800W

Planetarni način mešanja z neposrednim prenosom omogoča hitro in učinkovito opravljeno delo, dvojno izolirano SuperSilent ohišje kuhinjskega robota pa poskrbi za izjemno tiho delovanje  aparata ter omogoča neslišno pripravo zajtrka in slastnih priboljškov, ko drugi še spijo.

Posebna premična roka Easy Access omogoča lažji dostop do posode in vsebine v njej, hkrati pa zagotavlja lažje čiščenje in vzdrževanje. Vse dodatke je po uporabi mogoče tudi preprosto pomiti v pomivalnem stroju.

Vrsta dodatkov za vsestransko uporaboKuhinjski robot Gorenje MMC800W

Osnovni komplet kuhinjski robot MMC800W vsebuje izjemno kakovosten mešalnik z dvojnim izoliranim ohišjem, 4,5 litrsko posodo iz nerjavnega jekla z ročajem in zaščitnim pokrovom ter tri različne nastavke za stepanje, mešanje in gnetenje.
        
Dokupite lahko še vrsto dodatkov za obdelavo različnih vrst hrane in pripravo številnih okusnih jedi: strgalnik zelenjave, nastavki za piškote, mletje mesa, pripravo sokov iz sadja in zelenjave ter nastavki za pripravo testa in testenin

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.