Tradicija

Pri Lojzetu že od leta 1897

Bosch MaxxiMUM v gostilni Pri Lojzetu

Gostilna „Pri Lojzetu“je prvič omenjena leta 1897. Takrat še furmansko gostilno je vodila gospa Mici, skupaj z možem Lojzetom. Sedaj gostilna že več kot desetletje domuje na dvorcu Zemono in ponuja edinstveno kulinariko. Odločili so se, da v svojo kuhinjo sprejmejo tudi kuhinjski aparat Bosch, ki je aparat z dolgoletno tradicijo.

60 let izkušenj

Bosch MaxxiMUM je rezultat 60 let izkušenj. Njegov razvoj je Bosch zaupal tovarni BSH v Nazarjah v Sloveniji, kjer poteka tudi proizvodnja tega kuhinjskega aparata s 120 uporabnimi funkcijami kot so gnetenje, stepanje, rezanje, mletje. Aparat ima avtomatski dvig roke, 5.4 l posodo in po novem tudi funkcijo »sensor control«, ki samodejno zazna popolno smetano in sneg. Ko se to zgodi, se mešalna metlica ustavi. Ta inovativna funkcija in zmogljivost aparata MaxxiMUM sta navdušili tudi kuharje v gostilni Pri Lojzetu na dvorcu Zemono, zato je v njihovi kuhinji v dnevni rabi.

Bosch MaxxiMUMPosebnosti MaxxiMUM
  • najzmogljivejši motor na tržišču - 1600 W
  • ena največjih posod na tržišču – 5.4 litra
  • pametni senzor za optimalno pripravo testa, primeren tako za gosto testo za peko kruha kot za maso za biskvit
  • sistem mešanja 3D PlanetaryMixing
  • kovinsko ohišje in posoda iz brušenega nerjavečega jekla

Razvejana paleta dodatnega pribora

Bosch MaxxiMUM VeggieLoveNe glede na to, ali pripravljamo lazanjo ali druge testenine, s kompletom »PastaPassion« olajšamo delo, ki bi ga sicer morali opraviti ročno. Priprava okusnih zelenjavnih jedi je prerpostejša s kompletom »VeggieLove«, sladice pa imenitnejše s kompletom »VitalEmotion«.

Ob uporabi kompletov praktičnega pribora, osnovne opreme ali široke palete posebne opreme MaxxiMUM omogoča pripravo raznovrstnih jedi tako, da roke čim bolj počivajo, čeprav je delo opravljeno.

Dolgoletna tradicija je združila gostilno »Pri Lojzetu« na dvorcu Zemono in Bosch MaxxiMUM, ki ga uporabljajo pri pripravi sladic.

Pri lojzetu,zemono,bosch,maxximumNavodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.