Novosti Bosch

Enostavno do popolnih rezultatov

Bosch na sejmu IFA 2014 v Berlinu, poudarek je na pečicahBlagovna znamka Bosch na sejmu IFA 2014 nastopa s predstavitvijo novih aparatov Serije 8, s posebnim poudarkom na pečicah te serije. S pomočjo gesla  »Enostavno do popolnih rezultatov« je Bosch omogočil, da vizualno in čustveno razumemo tudi zelo zahtevne tehnologije.

Serija 8

Bosch na sejmu IFA 2014 v BerlinuMed novimi aparati Bosch Serije 8 najdemo pečice s funkcijo vbrizgavanja pare in vgrajeno mikrovalovno pečico ter pečice z integrirano parno pečico. Kombinacije so očitno "in", zato tudi sejemske aktivnosti vodijo v to smer. Sicer pa serija 8 predstavlja tudi nove grelne predale, pametne popolnoma avtomatske aparate za kavo, mikrovalovne aparate s funkcijo žara ter parne pečice, ki omogočajo nežno in natančno pripravo celotnih menijev. Glede na predstavljeno, bo hrana še bolj zdrava, čutna in okusna.

Pečice

Pečice Serije 8 so se upravičeno hvalijo s patentiranim senzorjem PerfectBake. Ta nenehno meri stopnjo vlažnosti pečenih živil in samodejno prilagaja postopek pečenja. Ko je jed pečena, se pečica samodejno izklopi.

Bosch na sejmu IFA 2014 v Berlinu, CoolclassicRetro hlajenje

Nova kombinacija hladilnika z zamrzovalnikom Bottom-Freezer je novi Bosch CoolClassic. Ta združuje elemente tako klasičnega kot modernega stila s super učinkovito tehnologijo. Zaznamuje ga popolnoma kovinsko ohišje z retro dizajnom v klasično rdeči ali klasični beli barvi. Času primerno se uvršča v najvišji razred energijske učinkovitosti A+++. Povečanje svežine in trajnosti živil zagotavlja še s predalom CrisperBox, tehnologijo LowFrost in veliko prostornino.

Bosch je za sejem IFA 2014 pripravil predstavitev Serije 8, s posebnim poudarkom na pečicah in sejemsko predstavitev oprl na geslo Enostavno do popolnih rezultatov.

Bosch,IFA 2014,Serija 8,pečica,Enostavno do popolnih rezultatov
Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.