Majoneza s patentom

Palični mešalnik Tefal Infinity force


Palični mešalnik Tefal Infinity forceDanašnji kuhinjski pomočniki so postali nekaj posebnega. Ročno delo so najprej olajšali okorni in dragi stroji, namenjeni točno določenemu opravilu. Z leti so se seveda razvijali. Danes imamo v kuhinji aparate, prave prijatelje, ki nam omogočajo brezmejno ustvarjanje. Mednje gotovo sodi palični mešalnik Tefal Infinity force.

Preberi več

MaliVeliki

MaxoMixx

Palični Mešalnik Bosch MaxoMixx MSM87165Bosch MaxoMixx je v osnovi palični mešalnik, ki pa zaradi številnih dodatkov v manjši kuhinji zlahka nadomesti številne aparate. Kot se za pravi Bosch spodobi je zmogljiv in robusten.

Preberi več

Palični mešalnik MSM76PRO

Ustvarjajte z domišljijo

Palicni mesalnik Bosch MSM76PROPalični mešalnik je postal nepogrešljiv v moderni kuhinji. Zelenjavne juhe, nežne omake, sladki prelivi, naravni napitki in vse, kar je potrebno fino zmešati, so zanj preprosta opravila, ki z nekaj domišljije ponujajo neomejene možnosti za okusne kreacije.

Preberi več

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.