MaliVeliki

Palični Mešalnik Bosch MaxoMixx MSM87165Vsestranski strojček

MaxoMixx ni samo palični mešalnik, pač pa zmore biti pravi kuhinjski aparat, ki obvladuje vse procese v kuhinji. Je zmogljiv in robusten, s široko paleto pribora za še izboljšano vsestransko uporabo.

Palični Mešalnik Bosch MaxoMixx MSM87165MaxoMixx ima 750W motor, ki je zelo zmogljiv in zato omogoča široko uporabo. Temu so pri Boschu prilagodili tudi vse ostale lastnosti mešalnika. Med pomembnejšimi je kar dvanajst stopenj hitrosti, s turbo gumbom.

Zanesljivo sekljanje zagotavlja poseben nož s štirimi rezili, poimenovali so ga QuattroBlade, ki je tako močan, da zmelje praktično vse, kar se v kuhinji obdeluje s takimi strojčki.Palični Mešalnik Bosch MaxoMixx MSM87165

Močan motor in širok spekter uporabe zahtevajo močno ohišje, ki je, tako kot noga aparata, narejeno iz nerjavečega jekla. To omogoča, da lahko MaxoMixx brez težav uporabljamo tudi v vročih loncih, saj ni nevarnosti, da bi aparat poškodovali. Druga, še posebej priljubljena je lastnost, ki nekako izstopa, saj še ni ravno pogosta med paličnimi mešalniki, je tudi povezana z tekočino in vročino. Mešalna noga je namreč primerna za pomivanje v pomivalnem stroju, kar nam zelo olajša čiščenje.

Površina mešalnika je tako imenovana SoftTouch, ki ne drsi. Ravno zaradi tega in zaradi ergonomske oblike je uporaba MaxoMixxa udobna in varna. Toliko bolj še zaradi velikih in hitro dostopnih gumbov.

Palični Mešalnik Bosch MaxoMixx MSM87165Palični mešalnik pa ni zgolj palični, saj s širokim izborom dodatkov, ki so narejeni prav za MaxoMixx MSM87165, zelo širi področje uporabe. Tu so mešalna noga iz nerjavečega jekla, nastavek za pasiranje ProPuree, metlica za stepanje, univerzalni sekljalnik, mešalni lonček z merilno skalo in pokrov. Gre torej za strojček, ki v manjši kuhinji zlahka nadomesti številne aparate.

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.