Philipsov ročni mešalnik

Vaš nepogrešljivi vsakdanji kuhinjski pomočnik

Ste že poskusili recept za sladico, ki jo obožujejo vaši družinski člani, ročno mešanje pa nadomestili s električnim? Philips predstavlja ročni mešalnik HR1565, nepogrešljivega vsakdanjega kuhinjskega pomočnika, ki ponavljajoča se opravila opravi Ročni mešalnik Philips HR1560nekajkrat hitreje kot vi. In to brez pritoževanja. Zmes za pecivo ali kruh je z njegovo pomočjo bolj gladka, kot jo lahko ustvari še tako mirna in ljubeča roka, prihranjeni čas pa lahko koristno in prijetno preživite v krogu družine.

Ročni mešalnik HR1565 se lahko pohvali z izjemno močjo 350 W, ima tri nastavitve hitrosti in tako imenovano turbo nastavitev, da priprava resnično poteka še hitreje. Lopatica, dve metlici za stepanje iz nerjavečega jekla in dva nastavka za gnetenje iz nerjavečega jekla učinkovito Ročni mešalnik Philips HR1560opravijo delo v vrtljivi posodi prostorninei treh litrov. Mešalniku je poleg sponke za pritrjevanje omrežnega kabla priloženo tudi stojalo, s katerim je priprava še lažja. Za piko na i pa lahko nov ročni mešalnik Philips HR1565 po opravljenem delu pomijete kar strojno, v vašem pomivalnem stroju.

Philipsov ročni mešalnik HR1565 je hiter, varčen in enostaven za uporabo, predvsem pa preprost in dosegljiv, saj je njegova priporočena maloprodajna cena 55,99€.

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.