Salamoreznica Ardes

Tradicija omogoča tudi kakovost

Italijansko podjetje Ardes je bilo ustanovljeno daljnega leta 1950. Osredotočeni so na kakovost in inovativnost, zato s strogimi predpisi kakovosti iščejo mesto le med najboljšimi in stremijo k inovacijam in tehnološkim izboljšavam, saj le tako zadovoljijo želje tudi najbolj zahtevnih strank.

Salamoreznica Ardes 8230 je profesionalni električni rezalnik narejen iz litega in lakiranega aluminija. Ogrodje, ki je v stiku z hrano, je iz anodiziranega aluminija in inox jekla, saj stik s hrano ni hec, pač pa velika odgovornost tistega, ki je napravo zasnoval tako, da rezanci na njej ostanejo neoporečni. Voziček se neslišno pomika po nosilcu s samodejnim mazanjem in je opremljen s takoimenovano "roko za lažje rezanje salam". Salamoreznica je pričakovano opremljena z nogami, ki ne drsijo.

Ardes 8320 ima gladko rezilo iz kromiranega in kaljenega jekla premera 300 mm, ki se med rezanjem vrti s približno 300 obrati na minuto. Poganja ga tihi enofazni motor 260 W moči.

Da bi kvaliteta rezanja ostala nespremenjena tudi v času, Ardes nakupu prilaga brusni kamen za brušenje rezila, mi pa vam vseeno svetujemo, naj ostrenje rezila občasno opravijo za to usposobljene roke, saj bo tako vaša rezina vedno popolna.

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.