Smuti & GO!

Tudi na poti

Russell Hobbs jagodičjeČe vam zmanjkuje časa pa imate vseeno radi zdrave jutranje napitke, je mešalnik Russell Hobbs Kitchen Mix & Go lahko odlična izbira. To je v bistvu blender, ki smuti zmeša v kar steklenički, na katero po mešanju preprosto privijemo pokrovček z ustnikom in jo tako spremenimo v posodo za na pot.

Preberi več

Sport smoothie

Z zdravjem na pot

Electrolux Sport BlenderImeti zdrav smuti vedno pri sebi je modro, priročno, predvsem pa zdravo a žal tudi zamudno, saj ga je treba pripraviti in preliti v kaj praktičnega. Electrolux Sport Blender omogoča pripravo smutija kar v posodi, ki gre lahko z nami na pot.

Preberi več

Smoothie 2GO

KENWOOD SB055SmoothieMaker SB055 Kenwood

Le kaj so želeli povedati, ko so poleg suhoparnih številk v ime zapisali 2GO (to-go), ali kot bi Google dobesedno prevedel v slovenščino: iti. So pri Kenwoodu želeli namigniti, da sok lahko pripravite tudi za na pot ali so se preprosto oprli na marketinško všečno ime in pod njim ponudili običajen smoothiemaker? Morda celo oboje, saj je opisani Kenwood skoraj običajen, čeprav v svoji običajnosti ponuja zanesljivo delovanje in sočne napitke. Pa tudi nekaj uporabnih značilnosti.

Preberi več

Electrolux Powermix Silent™

Zdravo in osvežilno

Electrolux Smuti  Powermix Silent™Strokovnjaki priporočajo pet različnih obrokov sadja in zelenjave na dan. Vendar pa v današnjem tempu težko najdemo čas (in voljo) za uravnoteženo prehranjevanje. Enostaven način za vnos potrebnih vitaminov in mineralov v naše telo so raznovrstni sadni in zelenjavni napitki oziroma smutiji. Najbolj zdravi smutiji so sveže zmešani. Z malo volje in nekaj minutami za pripravo si lahko doma sami pripravite smuti po vašem okusu in ga zaužijete za zajtrk ali vzamete s službo.

Preberi več

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.