Smoothie 2GO

Majhen in všečen

Kenwood Smoothie Maker SB055 2GOSrebrnega odtenka, ki se odlično poda prozornemu vrčku, je Kenwood tudi z estetskega vidika primeren pripomoček vsake kuhinje ali celo pisarniškega kavnega kotička. Ker ni prevelik, res sodi v pisarno ali drug manjši prostor, kjer si tudi preko delovnega dne pripravite sočne in zdrave smoothije, s katerimi lažje preživite sive pisarniške dopoldneve. Ne glede na to, ali ga imate pri roki, pa zaradi dveh posodic s pokrovčkom, smoothije lahko pripravite tudi prej in jih preprosto odnesete s seboj. Smoothie 2GO ima namreč priložena dva potovalna vrča (500 ml) s pokrovom, ki preprečuje izlivanje.

Ostro in preprosto

SmoothieMaker SB055 KenwoodRezila so izredno ostra in učinkovito režejo vse sestavine, ki jih v vrču spremenijo v (nekoč smo mu rekli kar sok) zdrav smoothie. Izdelana so iz nerjavečega jekla, seveda pa jih je mogoče tudi sneti, zaradi lažjega čiščenja in kasneje, po res dolgi uporabi, brušenja. Kenwood Smoothie 2GO ponuja dve hitrosti delovanja in pulzno hitrost, tako, da sestavine lahko mešate skoraj v sok, lahko pa jih obdelate le tolko, da jih je že mogoče posrkati. Kakor vam je bolj všeč in kakor kličejo sestavine, ki ste jih izbrali ali so vam na voljo glede na letni čas in založenost vaše branjevke. Če boste tako želeli, se vaš Smoothie 2GO ne bo ustrašil niti granite. Preprosto stresete vanj kocke ledu in ga zaženete, za dodatek pa uporabite sveže sadje, sadni sirup ali drugo aromo. In na koncu še pomembno, čeprav danes skoraj samoumevno, vse, kar se na njem umaže, je mogoče oprati v pomivalnem stroju.


Video predstavitevNavodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.