Electrolux Powermix Silent™

Z receptom ali brez

Electrolux Smuti  Powermix Silent™

Z Electroluxovim mešalnikom Powermix Silent™ si boste lahko pripravili smuti enostavno in hitro. Čiščenje mešalnika po pripravi ne bo problem, saj je steklen vrč primeren tudi za strojno pomivanje. Mešalnik Powemix Silent™  z močjo 600 W ima dovolj močna rezila, ki bodo poskrbela za enakomerno teksturo vašega smutija. Kljub svoji moči je mešalnik izredno tih, zato ne boste motili ostalih družinskih članov.

Sadje lahko poljubno kombinirate med seboj, za dodatno osvežitev pa lahko v svoj smuti dodate tudi kocke ledu. Še en namig: uporabljate sezonsko in lokalno sadje. Vsi recepti se lahko seveda poljubno kombinirajo tudi med seboj; poskusite npr. kombinacijo jagod, marelic in malin!

Malinov smuti

Sestavine (za 2 osebi):

2-3 pesti malin
1 hruška
2 dcl pomarančnega soka (ali vode ali jogurta)
Po želji lahko dodate še med ali agavin sirup za slajši okus.

Priprava: Maline in hruško operete, hruško še dodatno očistite in narežete na krhlje ter vse skupaj s tekočino zmešajte v mešalniku. Okrasite z malinami in postrezite.

Jagodni smuti

Electrolux Smuti  Powermix Silent™

Sestavine (za 2 osebi):

2 pesti jagod
1 jabolko, narezano na krhlje
2 dcl pomarančnega soka (ali vode ali jogurta)
Po želji lahko dodate še med ali agavin sirup za slajši okus.

Priprava: Sadje operete, očistite jagode in jabolko, vse skupaj narežete ter zmešajte v mešalniku. Za bolj redko mešanico dodate več tekočine.

Marelični smuti

Electrolux Smuti  Powermix Silent™

Sestavine (za 2 osebi):

4-5 marelic
1 banana
2 dcl pomarančnega soka (ali vode ali jogurta)
Po želji lahko dodate še kakav v prahu za bolj čokoladni okus.

Priprava: Marelice operite in jim odstranite peške, banano olupite in narežete na kolobarje. Vse skupaj, s tekočino in kakavom nato zmešajte v mešalniku. Kakav lahko doda tudi bolj grenak okus, odvisno od vrste kakava.

Smuti z gozdnimi sadeži

Sestavine (za 2 osebi):

Gozdni sadeži po izbiri
1 banana
2 dcl pomarančnega soka (ali vode ali jogurta)
Po želji lahko dodate še goji jagode za dodaten vnos C vitamina.

Priprava: Gozdne sadeže operete, banano olupite in narežete na kolobarje, nato vse skupaj s sokom zmešajte v mešalniku in takoj postrezite.

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.