Sport smoothie

Electrolux Sport BlenderZmešaj, zgrabi  in pojdi

Electrolux Sport BlenderPri Electroluxu so se odločili, da je posoda, ki jo morate posebej prati in smuti iz nje prelivati v drugo za prenos primerno pododo, čisto odveč. Saj imajo v bistvu prav! Zakaj le bi v eni posodi mešali, v drugi pa nosili okrog, če imamo lahko le eno posodo za obe fazi. Tako so nas, namesto s posodo, ki bi jo morali posebej pomivati, presenetili s posodo, ki nam omogoča da vse zmešamo v snemljivi plastenki, iz katere lahko tudi pijemo. Izdelana je brez BPA, iz Tritan* plastike, zato nudi najvišjo možno varnost in je praktično brez vpijanja vonja in okusov.

Electrolux Sport BlenderPlastika Tritan* je izredno močna in zagotavlja dolgo življenjsko dobo plastenke. Po potrebi lahko dokupimo tudi dodatne plastenke. Plastenka je dovolj velika za 0,6 litrski napitek, ki ga pripravlja enota s 300W moči. Ima dve rezili in z visokimi obrati poskrbi, da je sadje res gladko zmešano.

Sport Blender je dovolj močan, da zmelje sadje in vse ostalo, kar potrebujemo za okusen in hranilen smuti. Po končanem mešanju plastenko preprosto zgrabimo,  obrnemo in zapremo s priloženim pokrovčkom. Snemljiva plastenka mešalnika je zasnova tako, da lahko iz nje enostavno pijemo, tako je naš smuti vedno z nami, kjerkoli že smo.

Sport Blender ESB2400 je na voljo po priporočeni maloprodajni ceni 39,90 €, dodatna plastenka pa 12,90 €.

*Tritan je registrirana blagovna znamka podjetja Eastman.

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.