Polžev sok

Philips iztisne do zadnje kaplje


Polžasti sokovnik Philips HR1880Najbolj zdravi sokovi se skrivajo v najmanj sočnih sestavinah. Saj veste, manj je več. Da bi si lahko pripravili hranljiv in okusen sok tudi z bolj zahtevnimi sestavinami, kot so na primer špinača, zelje, peteršilj in druge, jih moramo močno stisniti. Sokovnik Philips HR1880 s polžastim vijakom zmore ravno to.  

Preberi več

Viva in Advance

Za zdravo poletje

Sokovnik Philips Viva

S Philipsovima najnovejšima sokovnikoma Viva HR1855/40 in Avance HR1870/10 je priprava izvrstnih, svežih in zdravih napitkov iz sadja in zelenjave resnično preprosta. Široka odprtina za dodajanje sadja in zelenjave omogoča vstavljanje kar celih kosov, brez predhodnega rezanja, naenkrat pa lahko pripravite do 2 oz. 2.5 l soka. In kar je najboljše, sokovnika očistite v le nekaj minutah.

Preberi več

Sokovnik HR1871 AVANCE

Sokovnik Philips Avance

Največ soka, z najmanj odpadki

V primerjavi z modelom HR 1861 lahko pripravite 10 % več soka in v trenutku počistite za sabo!

Preberi več

Slow Juicer HU-400

Stiskanje sokov z vrtenjem vijaka!Sokovnik Hurom Slow juicer HU-400

Sokovnik Hurom Slow Juicer HU-400 uporablja metodo stiskanja z nizko hitrostjo vrtenja vijaka, kar omogoča sokovniku, da iztisne največjo možno količino hranilnih snovi, vitaminov, okus in sok iz minimalne količine sadja, zelenjave, listnate zelenjave ter celo soje.

Preberi več

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.