Viva in Advance

Z napitki do zdravja

Sokovnik Philips VivaPri Philipsu so za ljubitelje domačih sadnih in zelenjavnih napitkov ter tiste, ki si prizadevajo v svoj življenjski stil umestiti zdrave, sveže in hitro pripravljene obroke, izdelali sokovnika - Viva (HR1855/40) in Avance (HR1870/10). Z njima v nekaj minutah pripravite izvrstne sadne in zelenjavne sokove, ki jih lahko postrežete kot dopolnilo h kateremukoli obroku ali kot vmesno malico. Naenkrat lahko brez vmesnega praznjenja zbiralnika za kašo pripravite kar do 2 (Viva) ali 2,5 (Avance) litra soka. Zelo široka odprtina za dodajanje sadja in zelenjave - s premerom 75 mm (Viva) in 85 mm (Avance) - pri pripravi napitkov omogoča še dodaten občuten prihranek časa, saj lahko brez predhodnega rezanja iztisnete tudi večje kose sadja in zelenjave, kot so jabolka, korenje in pesa.

Sokovnik Philips Advance HR1870Sokovnik Viva je cenovno dostopnejši model. Moč njegovega motorja je 700 W, ponuja pa eno stopnjo hitrosti iztiskanja, zaradi česar je namenjen nekoliko manj zahtevnim uporabnikom. Če pa si začetka dneva ne znate predstavljati brez napitka iz sveže iztisnjenih pomaranč, vam je na kožo pisan Avance s samodejno vrtljivim nastavkom za iztiskanje citrusov, močnejšim - 900 W motorjem in dvema različnima stopnjama hitrosti iztiskanja. Ena je namenjena nekoliko mehkejšemu, druga pa nekoliko tršemu sadju in zelenjavi.

Sokovnik Philips Advance HR1870Čiščenje obeh sokovnikov je preprosto, priročno in hitro, saj so vsi snemljivi deli pralni v pomivalnem stroju, cedilo pa je izdelano iz gladkih materialov, zato ga zlahka očistimo kar z gobico.

Sokovnik Philips Advance HR1870Sokovnik tako še kako prav pride zjutraj ali popoldne, morda celo na delovnem mestu, ko nimamo časa za poln obrok. Na preprost in okusen način lahko poskrbite za vnos sadja in zelenjave, ki jih v takšnih količinah gotovo ne bi pojedli. S kančkom domišljije lahko ustvarite zares domiselne osvežilne napitke, pri iskanju navdihov zanje pa bo v pomoč tudi priložena knjižica z recepti, ki so jo pri Philipsu pripravili skupaj z Majo Prosenc, vodjo prvega slovenskega juice bara Juicebox.

Priporočena maloprodajna cena sokovnika Avance (HR1870/10) je 189,99 €, sokovnika Viva (HR1855/40) pa 99,99 €.

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.