Sokovnik HR1871 AVANCE

Iztiskanje soka doma je enostavnejše

Z novim Philipsovim sokovnikom Avance, si z lahkoto pripravite svoje najljubše sadne ali zelenjavne sokove kar doma. Tako okusne in polne vitaminov, da jih bodo vzljubili vsi!  Inovativen sistem z navzdol obrnjenim sitom omogoča učinkovitejše sočenje, zato boste zagotovo boste uživali v vsaki kapljic domačega sokai. Poleg tega boste sito tudi hitro očistili!Sokovnik Philips Avance HR1871

Z močnim 1800 W motorjem sok priteče celo iz najtrših sestavin. Lahko nastavite dve različni hitrosti, za mehkejše ali bolj trdo sadje ali zelenjavo. Odprtina za dodajanje je dovolj velika, da vam sadja ali zelenjave ne bo potrebno rezati na manjše kose. Skoznjo enostavno vstavite cela jabolka, korenčke ali celo peso in v trenutku pripravite kar 2,5 litra svežega soka, ne da bi vmes morali izprazniti zbiralnik za sadno kašo. Za še večje udobje, lahko pod ustnik za izlivanje enostavno postavite kozarec in sok se vam bo iztekal kar vanj. Ustnik po uporabi dvignete ter tako preprečite kapljanje po kuhinjskem pultu.

Inovativna oblika omogoča izjemno enostavno čiščenje

Sokovnik Avance boste očistili veliko enostavneje kot ostale sokovnike. Običajno je najbolj delikatno čiščenje sita, saj  se sadna kaša zagozdi v mrežici. Avancevo sito je prirejeno tako, da je čiščenje bolj enostavno. Zaradi tehnologije elektronskega poliranja, je odstranjevanje kaše iz mrežice hitro.

Sokovnik Philips Avance HR1871V nasprotju z ostalimi sokovniki je na Philipsovem Avance sokovniku zbiralnik za kašo nameščen neposredno pod sito in ujame prav vso kašo. Tako pokrov ostane čist, sadna kaša pa samo tam, kjer mora biti – v zbiralniku. Tudi ta je oblikovan in nameščen tako, da ga enostavno odstranite in izpraznite. Vsi odstranljivi deli so hkrati primerni za strojno pomivanje.

Vsakemu Avance sokovniku je priložena še knjižica z recepti in natančnim opisom priprave različnih napitkov.

Navodila za uporabo

DelajZame Navodila za uporabo

Iščete navodila za uporabo vaših aparatov, pa ne veste, kje bi jih poiskali? Pri nas se bomo potrudili in jih zbirali na enem mestu. Vabimo vas, da nam posredujete tudi navodila strojev, za katere ste že pozabili, da obstajajo. Imate knjižico pra-sesalnika Hoover ali iskrinega sekljalnika? Če nimate scannerja ali se vam preprosto ne da, nam jih pošljite na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola in objavili jih bomo za vas. Seveda vam jih bomo tudi vrnili, zato nam zaupajte vaš naslov.

Proizvajalci


Proizvajalci

Vas zanimajo proizvajalci aparatov, ki jih uporabljate? Morda bi radi vedeli od kod so in s katerim izdelkom so se najprej uveljavili? V naši rubriki »Proizvajalci« bomo zbirali vse o njih. Skušali bomo izbrskati prvega proizvajalca likalnikov, revolucionarno odkritja, pozabljene znamke, izdelke, ki so bili izvirni pa niso uspeli in ostalo, kar bi vas lahko zanimalo. Seveda vabimo tudi vas, da vaše znanje delite z nami in nam ga posredujete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po pošti na GODDESS d.o.o., P.p. 151, 6310 Izola.

Nasveti za uporabo

Nasveti za uporabo

Vam kruh v pekaču nikakor ne uspe? Se vam zdi, da perilo kljub ustreznemu programu in dragemu prašku ni čisto? Je vaše meso po peki v novi pečici suho in ne sočno, kakor ste pričakovali? Zaupajte nam kako ste rešili zagato. Tudi mi vam bomo zaupali kako do boljših rezultatov pri uporabi bele tehnke, gospodinjskih aparatov in ostalih pripomočkov o katerih pišemo na naših straneh. Naš kontakt je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pomagajte nam, mi bomo pomagali vam.